Torremendo per a Angosto i Sánchez

La localitat alacantina corona els dos duatletes en una prova molt lluitada en homes i en dones

El corredor de Cartagena i l’esportista d’Elx s’emporten el Circuit Extremme 2017

Fulgencio Angosto (At. Mandarache Cartagena) i María Jesús Sánchez (Garden Solutions-Elx Enduro) van aconseguir el passat cap de setmana un doble triomf. El Ducross Extremme arribava a la seua última cita amb la prova de Torremendo, i allà van guanyar els dos i es van apuntar, també, la general del circuit d’aquest 2017.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Angosto, tres de tres

El guanyador masculí a Torremendo, Fulgencio Angosto, va vèncer en la tercera prova però ja venia de fer el mateix a les dues anteriors, a Banyeres de Mariola i al Ciutat d’Elx. A Torremendo, Angosto es va imposar amb un temps de 1.16.23. Va ser un crono suficient per imposar-se al segon classificat, Santiago Juan (CE Colivenc), que va arribar només 11 segons després, amb 1.16.34. En la tercera posició i tancant el podi de Torremendo, va creuar la meta Quique Gutiérrez (A300W Elche TCP), amb 1.16.57.

PUBLICITAT

Dominador a la general

Angosto no va tindre rival en la classificació general. Tenia el circuit en les seus mans després d’haver vençut a Banyeres i a Elx, però a Torremendo no va voler alçar el peu de l’accelerador i va tornar a vèncer. D’aquesta manera, comptava amb un total de 20.000 punts, el màxim possible –sumaven cada corredor els seus dos millors resultats- pels 19.974 del segon classificat, que era Santiago Juan, i els 19.836 del tercer, que era també el mateix que a Torremendo, Quique Gutiérrez.

PUBLICITAT

Sánchez, calculadora

María Jesús Sánchez guanyava a Torremendo amb solvència. Ho feia amb un temps de 1.37.17, deixant quasi a dos minuts la segona classificada, María Marí (1.39.55), i molt més lluny la tercera, que era Margarita Mas (CDF La 208 Triatlón Club), amb 1.52.46.

PUBLICITAT

El títol femení

Els càlculs de Sánchez estaven ben fets, i amb el triomf que ja tenia a la prova d’Elx, després de ser baixa a Banyeres, si guanyava a Torremendo s’assegurava el títol. En aquesta mateixa situació estava Marí, que havia sigut la vencedora la prova de Banyeres, però en aquesta batalla es va imposar Sánchez, que sumava 20.000 punts, pels 19.736 de Marí i els 18.664 d’Eva Sanchis (Triatló Carcaixent), que havia acabat segona a Banyeres i tercera a Elx.

PUBLICITAT

PREMIS A LA GALA

Els premis corresponents al circuit Ducross Extremme i que seran a més els que tanquen la temporada es donaran en la pròxima Gala Anual de Triatló. Aquest esdeveniment serà a Castelló de la Ribera el pròxim 16 de desembre.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »