Guanyant la carrera més dura

La corredora de Castelló Raquel Martínez torna a competir al Trail Marines després de superar una greu malaltia

Perquè hi ha reptes i reptes. Aventures i aventures. Experiències increïbles en paisatges indescriptibles. Sensacions que no oblidaràs mai corrent per muntanya…

Però no hi ha major aventura que la vida. Guanyar-la i disfrutar-la. I això va ocòrrer passat cap de setmana al Trail Marines Vell on una de les nostres corredores més destacades, Raquel Martínez (Atmosfera Castellón), va tornar a posar-se un dorsal després de molts mesos lluitant contra la malaltia…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Un 2017 difícil…

«Contenta i agraïda de poder posar-me altra volta un dorsal» explica Raquel en acabar la prova al Trail Marines. «Ha estat prompte, massa prompte però no he sagut dir que no als xics del Trail Marines Vell que sempre s’han portat molt bé amb mi». 

Més que les paraules el que parla són les imatges. Eixe somriure que ha recuperat Raquel Martínez, la corredora de Castelló que als últims anys havia estat una de les nostres corredores per muntanya més destacades, fent top 5 a la CCC del UTMB i integrant fins i tot al 2016 la selecció espanyola per al Mundial de Trail al 2016, i que en este 2017 li ha tocat viure un malson que afortunadament està quedant enrere.

Un diamante en bruto


PUBLICITAT

Un càncer de pit

Han estat vora 8 mesos els que Raquel Martínez ha estat sense poder fer una de les coses que més li agrada: posar-se un dorsal i córrer per muntanya. Primer per una lesió. Després per una malaltia més seriosa: un càncer de pit.

«Em diagnosticaren un càncer de pit del que m’operaren i ara ja està curat» explicava passat setembre al seu facebook on també relatava les sensacions que ha viscut tots estos mesos.

«Tot i que he estat tranquila, el patiment ha estat més emocional que físic. Només m’ho confirmaren el cap anava molt a presa, pensant a qui havia de recòrrer. Vaig adonar-me que no depenia de ningú, i que tal volta, ninguna persona poguera fer res. Així que vaig deixar-ho en les mans de Deu i seguir confiant en Ell com sempre he fet» indica Raquel.

PUBLICITAT

8 mesos

Afortunadament la cirurgia va ser tot un èxit. I una volta les proves confirmaren que la malaltia estava curada i controlada tocava de nou pensar en recuperar la muntanya. Primer eixint de forma aillada amb alguna colla d’amics, eixos que sempre han estat al seu costat. I després posant-se un dorsal passat diumenge a Marines Vell.

Allà Raquel va tornar a viure les sensacions que otorga la muntanya. Afrontant els 21 km d’este Trail per la Calderona on va demostrar que tornarà a estar entre les millors. A Marines, ja va tocar pòdium, segona veterana, i quarta de la general, amb un temps de 02:37:24, per darrere de Gloria Company, María Eugenia Inturias i Ana Ortega.

El resultat, en tot cas, no era el més important. A Marines, Raquel va aconseguir una victòria molt més important que qualsevol trofeu. Va aconseguir la victòria de la seua vida. I convertir-se també en exemple per totes aquelles persones que també lluiten davant la malaltia.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. KV Alcoi: per acabar l’any en vertical | Sense Límits Aventura - […] Guanyant la carrera més dura […]
  2. Dia de la Dona… aventura | Sense Límits Aventura - […] Guanyant la carrera més dura […]
  3. El Mundial de Raquel | Sense Límits Aventura - […] Guanyant la carrera més dura […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »