Un pòdium a la vora del mar, a Almeria

Els valencians Carmen María Pérez Serrano i Dani Real, acaben en segona plaça als 84km de l’Ultramaratón Costa d’Almería

Les notícies que arriben per part valenciana són habitualment bones. I ja ens hem habitual als pòdiusm dels nostres corredors allà on estiguen. Passat cap de setmana va ser a Almeria, al Ultra Marató Costa d’Almería, on Carmen María Pérez (Rompiendo Límites) i Dani Real (Green Power ST) acabaren en segona posició en categoria femenina i masculina respectivamente.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Serrano, altre pòdium

Pérez Serrano és una habitual de les llargues distàncies. Una dona amb una capacitat de lluita contra els quilòmetres lluny de qualsevol mena de dubte. El seu currículum ja ho diu, i per això els 84km de la carrera andalusa saben a glòria per sumar al seu palmarès amb grans resultats en diversos punts d’Espanya, també a França i fins i tot fent top 5 a la TDS de lÚltra Trail del Mont Blanc. al 2016.

Dones ampliant fronteres


PUBLICITAT

Només 5 minuts

A Almeria va fer de nou pòdium. La victòria va ser per a Ana Cristina Constantin, de Colmenar, amb 8.49.44, però no massa lluny va arribar la valenciana Pérez Serrano. Ho va fer cinc minuts després, amb 8.54.58. Una diferència que en una cursa d’aquesta distància és, sense cap dubte, molt curta. Tercera i completant el podi va acabar M. Carmen Martínez, de Cartagena. El resultat de la corredora valenciana, a més, va suposar el 14è millor temps de totes les categories.


Un pòdium de Trail a Paris

 


PUBLICITAT

Molt satisfeta

Pérez Serrano es va mostrar especialment satisfeta per aquest resultat, amb el que dóna per tancada la temporada 2017. La valenciana assegurava en les xarxes socials sentir-se satisfeta “amb aquest preciós Ultra que no deixa ningú indiferent”. Van ser, segons explica, “centenars de postals gravades en la meua retina durant els 84km, perquè el paisatge donava per a això”, i recordava la “gran” eixida del sol de bon matí que els va deixar “sense paraules”:


Doble Top 10 valencià a la TDS

 


PUBLICITAT

Regal, segon en homes

En categoria masculina la representació valenciana va aconseguir també un gran resultat amb el pòdium i també segona plaça de Dani Regal (Green Power ST). El corredor de l’equip verd va acabar els 84 km per la preciosa costa d’Almería en un temps total de 07:31:41, per darrere de Juan José Foulquié (Calima Triatlón Fuerteventura) i per davant de Juan Imbernon Guerrero (Bicha Trail and Mountain).

«Quin final de temporada. Ni als meus millors somnis haguera imaginat este resultat» explicava al seu facebook.

Més valencianes

La representació femenina i valenciana la van completar algunes corredores més. Del Club Atletisme Puerto de Torrevieja va participar Ana Belén Juárez, que va ser 5ª amb 10:36:29, mentre que per part del Green Power Sports Team va competir Davinia Chulio, que va acabar 25ª amb 13:13:45.

PUBLICITAT

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. KV Alcoi: per acabar l’any en vertical | Sense Límits Aventura - […] Un pòdium a la vora del mar, a Almeria […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »