El triatló, de gala

La temporada 2017 deixa nombrosos premis i reconeixements per a una gran quantitat de clubs i esportistes

La Federació organitza la festa per agrair l’esforç de tots i totes i ho fa dissabte a les 19:00h a Villanueva de Castellón

Amb la temporada finalitzada, arriba el moment dels premis a tot un any de lluita i esforç per part d’esportistes, però també de voluntaris, organitzadors, clubs i altres entitats que col·laboren en el bon funcionament d’un any de triatló el més complet possible.

És per això que la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana (FTCV) organitza el pròxim dissabte a Villanueva de Castellón la Gala dels Premis de la temporada 2017. La cita és a l’Auditori REX (Carrer Major, 21), a les 19:00h.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Lliga de Clubs Caixa Popular

En la Lliga de Clubs Caixa Popular es premien 10 primers classificats tant en dones com en homes. En categoria femenina, són el CA Bétera, CT Laborarotio SYS, CDM-ECL Avant Moncada, Tragaleguas ORG, Trivila, Poblats Marítims Triatló, Triatló Ontinyent, Triatló Vialterra Algemesí, CT Huracán Cultbikes i el CDUPV Triatló.

En la masculina, els 10 primers van ser CDM-ECL Avant Moncada, CT Huracán Cultbikes, Tripuçol, Tricanet de Berenguer, CEC Antella-Frutas Tono, CT Laborarotio SYS, Triatló Carcaixent, Duurs-Michavila Castelló, CEA Bétera i Poblats Marítims Triatló.

PUBLICITAT

Copa No Drafting

En la Copa No Drafting, en absoluts, les vencedores femenines van ser Cristina Moya (Tutriatlón.com), Teresa Ribes (Triatló Corriol) i Laila Lakkis (CT A Corre-cuita). En homes, Fernando Santander (A300W Elche TCP), Ángel Sánchez (Sportphysiology) i Jaume Cots (Triatló Corriol).

Ducross

En la competició de Ducross-Extremme, aquests són els premiats absoluts: Fulgencio Angosto (At. Mandarache Cartagena), Santiago Juan Navas (Centre Esportiu Colivenc), Quique Gutiérrez (A300W Elche TCP), María Jesús Sánchez (Garden Solutions-Elx Enduro) i María Marí (Independent) com a absolutes, i Eva Sanchis (Triatló Carcaixent) com a veterana.


Torremendo per a Angosto i Sánchez


PUBLICITAT

Esportistes

La Federació reconeixerà també diferents aspectes del triatló que s’ha viscut a la Comunitat durant el 2017. Per exemple, els esportistes que rebran el seu premi seran els 12 components de la selecció absoluta que van disputar el Campionat d’Espanya. Són Roberto Sanchez Mantecón, Victor Benages, Diego Robles, Javier Lluch, Romaric Forques, Pablo Jimenez, Jana Koradej, Sandra Piera, Noelia Juan Pastor, Claudia Montagut, Ana Almer i Sharon Belen Garcia.

Club, organització, escola

Igualment, es premiarà el millor club, que en aquest cas serà el CA Bétera pels resultats de la seua secció femenina, així com el millor organitzador, que en aquest 2017 recau el reconeixement en l’Alquerías TriTeam d’Alquerías del Niño Perdido, per la prova escolar que van celebrar amb tant d’èxit. Igualment, en la modalitat escolar el premis erà per als cinc clubs que tenen escola de paratriatló, que són Huracán, Moncada, CT Almenara, SBR Elda Para+Triathlon i Soluttia Ibi Triatlón.

Voluntaris, premsa, record…

La Federació, a més, vol tindre un reconeixement al voluntariat, i en 2017 es valora la feina de la Fundació Proyecto Hombre de València, mentre que el premi com a millor mitjà de comunicació és per a PlayRunning València. De la mateixa manera, un punt important de la gala serà el record i reconeixement especial al club Trillebeig de Xàbia, que es va veure implicat de manera traumàtica en l’accident de trànsit d’Oliva que va acabar amb la vida dels ciclistes, entre ells Eduardo, membre d’aquest club. La Federació, a més, no s’oblida dels triatletes que més competicions han disputat en l’any que s’acaba: Juan Enrique España i Águeda Guirado.

La Gala del triatló espera comptar amb un gran número de persones. De moment en són un fum els que hi aniran, però si esteu interessats, us podeu dirigir a info@triatlocv.org o cridar al telèfon de la FTCV, 963462649.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »