Nova festa del Trail

El cap de setmana de Trail amb cites destacades com el Trail de Soneja, la Mitja Marató Serra d’Olta a Calp i el Corremón Trail a Sot de Chera 

El temps passa tan ràpid que quan et dones compte l’any s’acaba. I això significa especialment una cosa: toca anar tancat calendari i les opcions per a este cap de setmana són ben diverses: El Trail de Soneja, la Mitja Marató Serrà d’Olta i el V Corremón Trail arriba amb el seu menú de carreres, dos, una de 24km i altra d’11km, per somiar. Serà la cinquena edició amb novetats…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Corremon Trail

La cita és a Sot de Chera, l’entorn municipal del qual viurà una batalla genial per les seues sendes i pistes. Corremón s’ha encarregat de fer un circuit el més espectacular possible, amb combinacions de tot tipus. I el resultat es veurà el pròxim diumenge.

La reina: 24km

La carrera reina, la dels 24km –l’eixida està prevista per a les 10:00h-, oferirà un 67% de recorregut per sendes, un 24% per camins forestals i el 9% restant per asfalt o zones amb formigó. L’altitud màxima serà de 776 metres, i el desnivell acumulat arribarà als 2.124m, que no és ni molt menys poc.

Vistes espectaculars

El Morrón, el Barranc de Valfiguera, la Font del Fetge o l’Alt de las Cimas, la part més alta del recorregut i amb unes vistes espectaculars, són algunes de les sorpreses del ‘viatge’ esportiu del diumenge. Es tracta d’una carrera pensada des de Corremón per cobrir tres aspectes que consideren fonamentals des de l’organització: companyerisme, respecte al medi ambient i esportivitat. Són tres punts que també acull la carrera de promoció, la d’11km.

PUBLICITAT

Promoció: 11km

Són les curses xicotetes, les distàncies més assequibles per al gran públic, les que tenen també molta repercussió. De fet, fa temps que no queden inscripcions per a la prova d’11km del Corremón Trail –l’eixida, a les 09:30h-. Serà per alguna cosa, i de segur que tindrà a veure molt que la gran part del traçat discorre per sendes. Pura natura.

L’altitud màxima seran els 642 metres de en l’avituallament de Caseta Vaquero, moment ideal per descansar i assaborir l’entorn. Valdrà la pena complir amb la distància que cobrirà un desnivell acumulat de 450 metres.

Crono nocturna

El cap de setmana a Sot de Chera es completa amb una nova modalitat: una crono nocturna per a la vesprada de dissabte 16 de desembre. La prova tindrà un recorregut de 7,4 km 350+ en la modalitat de cronmetrada individual, de manera que es podrà viure l’emoció de vore els temps de cada un dels participants.

L’eixida serà a les 19:00 h des del Centre de Turisme Rural «El Cerrao».

PUBLICITAT

Soneja tanca l’Alt Palància

El Club de Atletismo y Senderismo de Soneja juntament amb l’Ajuntament de localitat organitza el IV Trail Soneja ‘Altos de Palomera’. La proposta són dues distàncies també, una mitjana i una més curta. Serà una de 21,5km amb +1.000m i una de 12km amb 350m de desnivell.

La carrera forma part del circuit de Carreres de Muntanya de l’Alt Palància que tanca precissament a Soneja la seua primera edició i tindrà l’emoció de resoldre totes les classificacions.

Corredors de luxe a la Serra d’Oltà a Calp

El Grup de Muntanya de Calp i la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de la localitat alacantina organitzen la XIII Mitja Marató de Muntaya Serra d’Oltà, una cita també amb dues propostes, els 20,50 Km i 950m /+ amb eixida a les 9.00h, i la marxa de 17,50 Km i 750m /+ que eixirà a les 8.00h.

La prova comptarà amb una gran participació ja que han confirmat la seua presència corredors com ara Jose Antonio Luna, Emili Selles, Sebas Sánchez, Dani Amat, Toño Quilis, Pedro Martínez, Miguel Ángel Sánchez Cebrian, Olegario Alario, Miryam Talens, Esther Sanchez, Ana Tauste, Jessica Mataix…. la victòria es presenta molt lluitada.

La Guerrillera

El diumenge es disputa també una prova diferent: la Guerrillera. El Mando de Operaciones Especiales (MOE) y l’Ajuntament d’Alacant promouen la cita esportiva d’obstacles del cap de setmana. Serà una carrera amb dues distàncies, una de 10km i una altra de 5km.


Una prueba Guerrillera


Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »