Nova Lliga a la Marina Alta

L’Ocaive i la Gegant de Pedra formen part de la Lliga de Curses per Muntanya Marina Alta (LCxMMA)

La cita, que està oberta a més curses que es vulguen afegir-se, es disputa el 4 i el 18 de febrer

La Lliga de Curses per Muntanya Marina Alta (LCxMMA) és una nova cita per al 2018. Apareix després de la reflexió d’uns quants organitzadors sense ànim de lucre que volen fomentar la participació a les curses de muntanya a la Marina Alta. De moment enguany seran dos proves: l’Ocaive i la Gegant de Pedra.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Dos proves

La Lliga en aquest 2018 i com a debut la formaran les curses la Mitja d’Ocaive de Pedreguer (04 de febrer) i el Gegant de Pedra d’Ondara (18 de febrer), en les distàncies de 21K i 19K, respectivament. Això sí, la competició no es tanca portes, sinó que les obre a què en el futur hi haja més pobles de la Marina Alta amb la idea d’afegir-se. La LCxMMA està limitada a només 100 participants. Les inscripcions es van obrir el passat 14 de desembre.

PUBLICITAT

Com funciona?

La nova LCxMMA estableix una classificació pròpia en la qual puntuaran exclusivament els inscrits en la Lliga, i aquesta classificació es farà assignant punts en funció de la posició d’arribada en meta més un coeficient de dificultat. Els primers home i dona rebran 100 punts més un coeficient de dificultat; els segons 99 punts i el seu coeficient de dificultat; i els tercers 98 més el coeficient.


Encara més Gegant a Ondara


 

Com va això dels coeficients?

Des de l’organització expliquen que el coeficient de dificultat comprèn 1 punt per cada quilòmetre de prova i 1 punt per cada 100 metres de desnivell positiu. És a dir, que el coeficient de l’Ocaive, que té 21km i 1.150m de desnivell, seria 32,5 punts, que eixen dels 21 punts de quilometratge més els 11,5 del desnivell. En la cursa del Gegant de Pedra, que són 19,2Km i 1.178m, seria 30,9 punts (19,2 de Km i 11,7 del desnivell).

PUBLICITAT

Ocaive, al detall

La 6ª Mitja Ocaive, de 21km i organitzada pel CA Cametes, eixirà a les 9.00h del 4 de febrer des de la plaça Major de Pedreguer. La carrera de 13km, que no puntua per a la Lliga, eixirà a les 9.30h. Està organitzada pel C. Excursionista Pedreguer,  CA Cametes i Rebentar o Morir Trail Xtrem. Així mateix estarà la cita Caminar 12km, que eixirà a les 09.35h i que està organitzada pel CA Cametes.

GDP: una a una

La 9ª cita del Gegant de Pedra compta amb la prova de 19km, amb eixida des del Parc de Segaria a les 8.30h. Així mateix estarà la carrera de 14km, a les 9.00h. En aquesta mateixa cita del Gegant s’ofereix la marxa de muntanya de 14,5km, amb eixida a les 9.10h. Aquest dia tota l’organització corre a càrrec del Club Atletisme Ondara amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ondara.


Pedro III, el Gegant


Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. La Lliga de la Marina Alta és doble | Sense Límits Aventura - […] Nova Lliga a la Marina Alta […]
  2. Circuit Trail la Marina: 11 proves | Sense Límits Aventura - […] Nova Lliga a la Marina Alta […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »