Al Nadal, regala València Triatlón

Una bona opció de regal per als amants del Triatló, inscripcions per al València Triatlón

Res millor al Nadal que regalar pasió, il.lusió i aventura. Res millor que regalar un repte amb el que motivar-se per a 2018. Ara ho pots fer amb el València Triatlón. De la mà de FinisherBox pots regalar inscripcions per al València Triatló 2018, prova que a més de mantindre el seu esperit popular, per a 2018 serà també serà prova de la Copa d’Europa.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Una targeta regal…

FinisherBox i València Triatlón han creat una aliança per a poder oferir als triatletes populars una nova forma de regalar en exclusiva València Triatlón. Es tracta de targetes real electròniques que contenen una o dues inscripcions a les diferents categories que ens ofereix aquesta prova referent a la Comunitat Valenciana i a tota Espanya.

PUBLICITAT

Com funciona

Estes targetes regal inclouen la inscripció al triatló en les distàncies que es vullga escollir, un segur d’anul·lació per lesió per a evitar problemes i sorpreses d’última hora, la llicència de dia per a la prova i el lloguer del xip. A més, ens ofereixen una targeta exclusiva per a participar en el Triatló de la Dona, una prova amb cada vegada més participants en el València Triatló.

València Triatló, a conquerir Europa

La forma d’usar aquestes targetes regale és molt simple: en el seu interior hi ha un codi de canvie que permet gaudir l’experiència de viure el València Triatlón com mai i en tan sol un clic. A través de www.finisherbox.es es poden comprar aquestes targetes de regal, sens dubte, un regal perfecte per als amants del triatló aquest Nadal.

PUBLICITAT

Regalant el que més agrada

Una nova forma de regalar triatlons però també de conèixer València Triatlón d’una manera única. FinisherBox s’encarrega de realitzar tots els tràmits perquè el triatleta únicament se centre a gaudir la prova.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »