València amb els 17 Cims contra el Càncer

Carmen González-Meneses i Juan Agulló participen en el projecte solidari de Javier Campos

La passada setmana van pujar l’Alt de Barracas en la cita valenciana que inclou altres Autonomies

Hi ha un projecte solidari que mou muntanyes i que es diu ’17 cims per vèncer el càncer’. Es va presentar a Granada el passat mes de novembre i és una idea de Javier Campos. A cada Autonomia on hi participa tindrà un acompanyant, i a la Comunitat Valenciana, on ja ha fet el seu cim particular amb la pujada al Calderón o Alt de Barracas, ho ha fet amb Carmen González-Meneses i Juan Agulló.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Agulló i González-Meneses, habitualment ha format dupla amb Javier Oliver amb qui va formar part del projecte ‘Encordados por la Vida’ –premi Sense Limits Aventura l’any passat-, ara es van unir a Campos en una nova acció solidària, en aquest cas dedicada a la lluita contra el càncer. Tots van pujar als 1.838 metres d’altitud.


Gala II Premis SLA: Els premiats


PUBLICITAT

Tres cims fets

De moment, el projecte dels 17 cims ja en porta tres completats. Va començar amb el Mulhacén (Granada) i va seguir amb la pujada a Revolcadores, a Múrcia. La següent va ser ja la cita valenciana, amb el Calderón. Ara queden per davant altres 14.

PUBLICITAT

Queden 14

Després de les tres expedicions completades, queden 14 per fer. Aquestes seran l’Aneto (Osca), el Teide (Canàries), Peña Vieja (Cantàbria), Pico del Lobo (Guadalajara), Torre Cerredo (León), Pica d’Estats (Lleida), Peñalara (Madrid), la Covacha/el Torreón (Cáceres), Peña Trevinca (Orense), Puig Major (Illes Balears),  San Lorenzo (La Rioja), Mesa de los Tres Reyes (Navarra), Aitxuri (País Basc) i Torre Cerredo (Astúries).

El protagonista és el càncer

Javier Campos ja ho va deixar clar el dia de la presentació del seu projecte allà a finals del mes de novembre. Els protagonistes d’aquesta iniciativa no són les persones que hi participen, sinó el càncer, que és del que es vol parlar i contra el que es vol lluitar.

“El protagonista de tot això és el càncer, nosaltres només volem contribuir de la forma que millor sabem, que és pujant muntanyes”, va explicar Campos, que hi va afegir: “Amb la nostra passió volem ajudar a les persones i familiars que pateixen la malaltia”.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »