Almedíjar, senda nova

El Trail que va viure la nevada l’any passat torna a proposar l’aventura amb 2km més

Jonathan Benito, guanyador en 2017, està confirmat entre els 400 inscrits que ja hi ha

El Trail de Almedíjar de 2017 serà recordat com el trail de la neu. Allò va ser una autèntica aventura sense límits que va acabar amb un gran esforç dels participants, però també, si no més, per part dels organitzadors que es van haver de duplicar per fer que tot funcionara de la millor manera possible. En l’edició de 2018 creuen que no hi haurà neu, perquè està sent una tardor i pinta a un hivern molt sec, però mai se sap. La cita és el 18 de febrer i està organitzada pel Club Deportivo Som Passatge de Valencia.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

L’èpica de 2017

Jonathan Benito y Sara Pérez van ser els vencedors l’any passat en una jornada que tots els corredors i corredores recordaran durant molt temps. Les condicions es van passar de dures a molt dures en qüestió de moments, amb la neu als peus i el fred. Aquest concepte d’aventura, en tot cas, va suposar una tornada a l’essència del que és la lluita contra la muntanya i també contra els elements.


El Trail Almedíjar más extremo


PUBLICITAT

2km més: 30km

És per això que no hi haurà canvis substancials en l’edició del pròxim 2018. Només una senda que s’afegirà i que farà que el quilometratge augmente als 30km, quan abans era de 28. També puja el desnivell, que si era de 1.300m, ara serà de 1.450. El que no canvia és el sentit del recorregut, que serà a la inversa del que era habitual fins l’any passat, quan ja es va fer com està previst ara.

La senda nova que s’inclou en aquesta edició estarà just després de l’avituallament de l’Estuco. Allà hi haurà un desviament per agafar direcció la font de la Parra, la baixada al barranc d’Aguas Negras i tornar a pujar pel barranc per connectar amb la ruta habitual.  També hi haurà la carrera curta, la de 15km i 600m de desnivell. Les dos eixides seran a les 9.00h des de la plaça de l’Esglèsia.

PUBLICITAT

Alguns noms

Falten dos mesos per a la carrera, però ja hi ha algun nom inscrit que s’ha de tindre en compte. El primer és el de Jonathan Benito, que ja va ser el guanyador en l’edició de la neu. De moment, tindrà de rivals Raúl Inglés, Luis Aparicio, Álex Campos i Gabi Valero, mentre que en categoria femenina, de moment, està Marisa Villagrasa, Vanesa Benavent, Margarita Paucar i també la guanyadora de la passada edició, Sara Pérez.

 


Almedíjar canvia les regles


El 60% d’inscrits

El Trail d’Almedíjar tindrà un màxim de 750 participants (400 per a la prova reina, 350 per a la curta). De moment ja hi ha un 60% de les inscripcions completades, uns 400 corredors i corredores.A final del mes (i de l’any) es preveu que s’haja completat el 70% de la inscripció. Com sempre, és molt important no deixar-ho per a última hora, ja que habitualment les inscripcions s’esgoten setmanes abans de la carrera. Les inscripcions, clickant aquí.

Novetats a la meta

Aquest any hi haurà novetats a l’arribada. Un serà que, a més de l’avituallament habitual, hi haurà un entrepà d’embotit a la brasa esperant els participants. A més, al tradicional Buff que s’entregarà als corredors i corredores la bossa del corredor es completarà amb una samarreta commemorativa (Luanvi) amb medalla finisher inclosa.

Un regal perfecte per Nadal

També hi ha preparada una promoció. Es tracta d’Interesport Ademuz, ja que amb la compra d’un parell de sabatilles Brooks es regala el dorsal per a qualsevol de les distàncies. Seria, sense dubte, un gran regal ara que entrem en plenes festes de Nadal.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Almedíjar, espases en alt | Sense Límits Aventura - […] Almedíjar, senda nova […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »