Bon Nadal!

Sense Límits Aventura vos desitja un Bon Nadal i unes bones festes!

*A vore si saps d’on és esta foto…?

De família a família. De cor a cor. Els integrants de Sense Límits Aventura vos desitgem que tingau unes bones festes, un Bon Nadal ple de salut i bona companyia, ple de bons propòsits, grans reptes i algun que altre regalet d’aventura.

I mentre torna la normalitat recordeu que a la nostra web podeu anar recordant les notícies més llegides, les més curioses i les més entranyables que hem tingut en este 2017!.

Històries SLA 2017

Les notícies més llegides SLA 2017

Per cert, SABEU DE QUIN LLOC ÉS LA FOTO QUE FEM SERVIR PER A LA FELICITACIÓ DE NADAL 2017? A VORE SI HO ENCERTEU… una pista… no està a prop de la Comunitat Valenciana… La solució la teniu en este enllaç


PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »