Esportistes d’aventura de l’any 2017

Obrim votació per a triar els esportistes d’aventura, natura i superació més destacats al 2017 a la Comunitat Valenciana

Acaba l’any 2017 i com sempre toca ter balanç. De nou un any carregat de grans resultats per als esportistes d’aventura de la Comunitat Valenciana, que han deixat emprenta allà per on anat a competir, a disfrutar, a fer amics… a fer aventura en definitiva.

Al Sense Límits Aventura volem plantetjar-vos quins han estat per a vosaltres els esportistes més destacats, en diversos àmbits i disciplines. Esta volta no tenim opció de poder organitzar en les condicions que ens agradarien els Premis Sense Límits Aventura com a les dos passades edicions, però si volem en tot cas presentar-vos diverses opcions d’esportistes, cada un amb els seus mèrits perquè ens pugau fer la vostra valoració. Vos animeu?*

(Les votacions estaran obertes fins el diumenge 7 de gener a les 23:59 h de la nit. Si considereu que ens falta algun candidat de mèrit ens ho podeu fer saber a senselimits@senselimitsaventura.com. Gràcies!)

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

PUBLICITAT

Vos donem algunes pincellades dels mèrits més destacats dels noms que vos proposem:

PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »