Publica la teua aventura

Publica la teua crònica, vivència o experiència amb Sense Límits Aventura, envia’ns un correu a senselimitsaventura@gmail.com

Vols compartir la teua aventura, la teua experiència, la teua vivència, les teues reflexions…? Té igual si has acabat el primer o has estat l’últim. Té igual si era a una prova competitiva o només per viure experiència, trobar amics i fer colla. L’aventura la viu cada un a la seua manera, i ara tenim l’opció de compartir-la.

Des de Sense Límits Aventura vos convidem a que ens feu arribar les vostres cròniques d’aventura perquè pugam compartir-les amb tota la resta. Ja sabem que hi ha molts de vosaltres que ho feu a través dels vostres blogs, videoblogs, xarxes socials… però ara volem oferir-vos una finestra més i vos convidem a que ens feu arribar les vostres cròniques (amb fotos) al correu senselimitsaventura@gmail.com perquè pugam triar i anar publicant una selecció d’elles

No tant en modo «postureo», de a vore qui la fa més gran i fa més kilòmetres i més ràpid, sino per compatir alegries i penes, satisfaccions i moments de patiment, reflexions i vivències…

Animeu-vos!

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »