Històries SLA 2017

Repassa ací les històries més destacades a Sense Límits Aventura al 2017

Històries d’aventura amb protagonistes destacats i referents a la Comunitat Valenciana, i protagonistes anònims que cada cap de setmana els agrada disfrutar de l’esport ja siga el Trail, la BTT, el Triatló, l’orientació, l’escada, la muntanya…

Cada un al seu nivell, cada un vivint a la seua manera la passió per l’esport d’aventura, natura i superació. Repassem ací algunes de les històries més destacades que vos hem oferit al 2017, amb el segell de Sense Límits Aventura.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Bon Nadal! | Sense Límits Aventura - […] Històries SLA 2017 […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »