Trails per obrir boca al 2018

Una ullada a les principals carreres amb dos mesos vista: Des del Clariano Trail fins a la Perimetral de març

Nou any i ja estem pensant en oblidar els torrons i companyia i ficar-nos, de ple, en la nova temporada. Ja ho tenim ací i ja pensem en organització de carreres, en cites clàssiques i altres de nova creació. Però sobretot, en quilòmetres i quilòmetres de sendes, pistes, vistes panoràmiques i sorpreses arreu. Tot un conglomerat que al final fan el quadre d’imatges de les carreres de muntanya que enlluernen el nostre dia a dia. No esperàvem una altra cosa que el pur goig de gaudir cadascuna d’elles. Esteu preparats?

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


Fins el març

Esperem que hagueu entrenat perquè ja tenim aquí una riuada de proves en els tres primers mesos. En destacarem algunes, com el Clariano Trail –la primera de la llarga llista que s’ha de tindre en compte-, o el IV Alicante Trail-Aigües, la Volta al Pantano de Tibi, l’Ocaive Pedreguer, la Gegant de Pedra d’Ondara, el Trail d’Almedíjar o el Perimetrail RETT Serra Vernissa. Però, anirem per parts. Un a un per a no indigestar-nos.

PUBLICITAT

Clariano Trail d’Ontinyent

El Circuit Trail València ja porta disputades les proves de Castillo de Cofrents a l’octubre, el Trail de Vallada al novembre, i el de Navarrés al desembre. La quarta prova és a Ontinyent amb el Clariano Trail. Serà el 21 de gener i es tracta d’un trail de 22,3km i un desnivell de 960 metres. És la tercera edició i el màxim d’inscrits està en 350. De moment n’hi ha 89 confirmats i 96 pre-inscrits. Hi ha marge per apuntar-se fins el 18 de gener a mitjanit.

Inscripcions:

http://www.3direcciones.es/plataforma/inscripciones.php?id=72

PUBLICITAT

Alicante Trail-Aigües

Fem un salt de mes i anem al febrer. El dia 4, diumenge, hi haurà moltes curses. Destacarem tres. La primera, la quarta edició de l’Alicante Trail de la localitat d’Aigües. 15km de carrera de muntanya des de les 9.30h.

Pantà de Tibi

La segona, el III Trail Volta al Pantá de Tibi, que forma part del II Circuit Trail Vall del Joguet. Dues distàncies: el trail de 26km i 1.265m /+, i el trail¬sender de 17km i 670m /+. Les dues distàncies, a partir de les 8.00h des del carrer Alameda de la localitat alacantina.

Inscripcions:

https://www.mychip.es/evento/iii-trail-volta-al-panta-de-tibi-ii-circuit-trail-vall-del-joguet-3


Ara sí, Volta al Pantà de Tibi


 

Ocaive Pedreguer

La tercera cita del 4 de febrer és a Pedreguer amb l’Ocaive, la mitja marató que arriba a la 6ª edició. Són tres les distàncies: la llarga de 21km, el trail curt de 13km i la cita senderista de 12km. L’organitza el C.A. Cametes i forma part de la Lliga de la Marina Alta.

Inscripcions:

https://www.somesport.org/ocaive/mitjaocaive18.php

PUBLICITAT

Gegant de Pedra d’Ondara

Segona prova de la Lliga de la Marina Alta, i a més amb opció de fer una inscripció conjunta amb l’Ocaive de Pedreguer. La prova del Gegant de Pedra d’Ondara està prevista per al 18 de febrer a les 08:30h des del Parc de Segaria amb 19km per davant i 14km per a la versió curta. Està organitzat pel Club Atletisme Ondara amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat.

Inscripcions:

https://www.somesport.org/gegantdepedra/targeta18.php

Almedíjar, la reina

El Trail de Almedíjar també serà el 18 de febrer, i és sense dubte una prova especial. Amb el sempre perill de la neu del segon mes de l’any, la cita continua tenint l’atractiu intacte perquè la força de la natura és la seua valedora. Des de la plaça de l’església, dos distàncies: 30km amb 1.300m/+, i 15km amb +600m/+.

Inscripcions:

https://www.toprun.es/pass/v-trail-almedijar-2018/inscripciones


Almedíjar, senda nova


Perimetral

Botem al mes de març. En la segona setmana hi ha una bona fartada a córrer. La cita, la Perimetrail RETT Serra Vernissa del dia 11, amb diferents distàncies i dificultats. La més complicada, el trail de 22km i 1.700m/+ a les 9.00h. Després tenim la segona edició del Canicros, amb 7,5km i 250m/+ des de les 9.45h. Per als que no volen distàncies de trail massa llargues, l’opció serà l’sprint trail de 12km i 640m/+. Això serà a les 10.00h. Per últim, per als que desitgen la caminada senderista, 7,5km a partir de les 10.02h.

Inscripcions:

http://www.timerlap.com/index.php?option=com_athletics&view=carrera&idCarrera=566

La Lliga CxM suma quatre

Habitualment el Campionat de Lliga CxM de la FEMECV havia comptat amb tres proves, però en 2018 hi haurà una més. En seran quatre les cites per als esportistes que tenen com a passió la lluita a la muntanya.

La primera serà el dia 28 de gener, amb la cita del Marathon Crevillent. No s’haurà d’esperar massa per tindre ja la segona de les carreres de la Lliga CXM FEMECV, ja que l’11 de febrer estarà al càrrec de la Penya Mur i Castell. El relleu l’agafarà el Centre Excursionista Callosa de Segura amb la tercera de les carreres, el 25 de febrer, mentre que la competició es tancarà el 4 de març amb la cita del Grup Margalló Benissa.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Un Trail en el Pou | Sense Límits Aventura - […] Trails per obrir boca al 2018 […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »