Un projecte salvatge

El corredor d’Onil Antonio Martínez passa a formar part de l’equip Wild Trail Project que compta amb Pau Bartoló i Pablo Villa

Martínez seguirà vinculat al Marathon Crevillent en les carreres oficials de clubs

Antonio Martínez, Antoñico, vol continuar creixent i enguany donarà un pas més endavant. Entra, com tots aquells corredors que van tenint el seu poder de convocatòria –repercussió en definitiva- en una altra òrbita. No és una altra que les marques comercials. En 2018 formarà part d’un equip d’alt nivell. Sense deixar de banda els campionats oficials amb el seu club actual, Marathon Crevillent, entra en la nòmina d’atletes del nou Wild Trail Project (WTP).

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

No significa que deixe el club que l’ha vist créixer. El Marathon Crevillent seguirà sent el seu nom en totes les competicions oficials de clubs en què hi participe. Però, amb la nova marca, sí formarà part d’una estructura amb la qual pretén guanyar en visibilitat.

PUBLICITAT

“Projecte interessant”

“És un projecte interessant”, ha afirmat el corredor, que reconeix que la idea acaba de començar tot i que “pareix que té un bon futur”. “Som quasi tots els corredors nous i alguns famosos com Bartoló i Villa, i la idea és anar a diferents competicions com a equip”, ha assegurat a SLA. La vinculació, de moment, és per una temporada “i veure com funciona”, afirma Martínez.

PUBLICITAT

Els corredors van tindre un primer contacte al desembre passat a Madrid, i Antoñico va extraure bones conclusions: “El més positiu del WTP és que et donen molta flexibilitat per poder fer el teu calendari, i això em va molt bé perquè puc compatibilitzar amb l’orientació”. “Ens van tractar molt bé”, continua explicant el corredor d’Onil, “tot ha sigut molt democràtic, sense secrets, preguntant-nos que ens pareixia tot”.

Carreres importants

De fet, s’està treballant en competir en carreres de gran renom, però encara no les tenen tancades. Bàsicament, estan treballant en tot això ara mateix. Antoñico ja va manifestar en una entrevista a SLA el seu desig de competir en algunes carreres importants d’aquesta temporada, tot i que de moment en aquest sentit no hi ha res confirmat.


El año de ‘Antoñico’


El calendari que ell estudia, en tot cas, sí podria anar-li bé perquè si bé altres anys ha coincidit amb campionats oficials, en 2018 hi ha més marge de maniobra tot i que ell s’hauria d’adaptar en la preparació. Els noms de les carreres on competirà baix la marca nova WTP es faran públics una vegada estiguen tancats.

ESPORTISTES DE RENOM

Els dos noms que sobre-eixen d’entre els nous companys al WTP són Bartoló i Villa, però n’hi ha d’altres. En dones destaca la incorporació de Yolanda Martín Ramos, i d’entre la gent que promet, noms com els de Marta Pérez Maroto, guanyadora en la Copa d’Espanya de carreres per muntanya en categoría promesa al 2017; Joel Aubeso, subcampió d’Espanya promesa al 2016; o Manu Gómez.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Un projecte salvatge […]
  2. La Liga CxM FEMECV més oberta | Sense Límits Aventura - […] Un projecte salvatge […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »