Cap de setmana de trails

La muntanya torna forta: Vertical a Gandia, la Perenxisa de Torrent, el Picaio Cim i Torreblanca

El cap de setmana que arriba és dels que ja comencen a agafar color muntanyenc. Dels que desitjàvem ja per fer baixar els torrons i els excessos del Nadal. I si no, proveu. Quatre proves per obrir boca el diumenge 14, des de la Vertical de Gandia al Mondúver, fins la cursa de Torreblanca, passant per la Perenxisa de Torrent o el Picaio Cim de Puçol. Comencem!

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Vertical fins el Mondúver

Diumenge, des de les 8.45h amb la primera de les eixides, tindrà lloc el KM Vertical de Gandia. No és ni menys ni més que pujar al Mondúver. I no és tan fàcil. Seran 16,2km de cursa amb un desnivell de pujada de 1.300m. La distància que s’ha de cobrir s’inicia al Barranc de Beniopa, entre les passarel·les peatonals.

Hi haurà os punts per menjar i beure. Un al km 8,3, a l’eixida del barranc de Xeresa, i l’altra al cim del Mondúver. El descens, de 4,4km, es farà caminant. En total, la jornada de trail d’aquest KM Vertical sumarà 20,7km. A més, hi haurà cita per als caminants, a partir de les 9.15h del matí, quan ja hagen arrancat a córrer tots els que volen fer-ho amb crono.

PUBLICITAT

Serra Perenxisa

Torrent té el seu trail i aquest és el Serra Perenxisa que sumarà set edicions enguany. És una cita interessant sobretot si mirem el perfil de la carrera llarga. Com cada cita de trail, com a mínim ofereix dos distàncies, i aquest cas també.

El trail de 21km amb 1.000m de desnivell pareix una serra: tot un puja i baixa constant que pinta molt bé. La carrera curta, de 12km, tampoc no es queda curta. Té un desnivell de 350m i eixirà una hora després que la ‘reina’, això és a les 10.00h. Les eixides, des del Camping La Pirámide de Torrent.

PUBLICITAT

Picaio Cim de Puçol

El Club Deportivo Cor i Muntanya Puçol organitza per segon any el Picaio Cim Trail, amb eixida i arribada a Puçol. Una prova que té gran acceptació i això ho demostren les 430 persones que s’han apuntat al conjunt de les dues distàncies que s’ofereixen.

Per una part, trail de 23km amb 1.350 metres de desnivell i que compta amb 240 participants. Per altra part, la marxa senderista d’11km i 500 metres de desnivell, i que suma 190.

PUBLICITAT

Torreblanca d’aniversari

El CEM Salta-Ribes mou els fils per de la Cursa per Muntanya de Torreblanca cada vegada més pròxima a la llegenda. I van camí d’aconseguir-ho perquè enguany sumen 10 anys. Com que estan d’aniversari especial, molt especial, tenen preparades sorpreses, sortejos, regals, festa, i muntanya. Molta muntanya.

El recorregut completarà 16,8km i un desnivell acumulat de 1.200 metres. L’eixida serà a les 9.00h des de la plaça de l’Església.

I ara sí, analitzats un per un, el que cal deixar clar és que estem de tornada. Tornada forta amb tanta cursa, però ja podem anar acostumant les cames a la ‘tralla’. Que vénen emocions fortes.

TAULA REDONA a BENISSA

A més de les 4 cites que tenim este cap de setmana, hi ha una altra forma de viure el Trail. Dissabte 13 de gener hi ha a Benissa una Taula Redona al voltant de les Carreres per Muntanya que tindrà lloc a Benissa, dins dels actes integrats a la Fira i Porrat de Sant Antoni 2018.

La Taula comptarà amb la presència d’alguns dels nostres corredors més destacats com ara José Antonio Luna, Myriam Talens, Pep Signes i Encara Cardona que contaran les seues experiències i donaran la seua visió de l’evolució del món del Trail.

La cita és dissabte 13 de gener a partir de les 20 h al Saló d’Actes de l’Espai Cultural Les Cases del Batlle de Benissa, i està organitzat pel Grup Margalló Benissa i Benissa Atletisme, responsables de la Perimetral a Benissa.  

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. El Trail, a debat | Sense Límits Aventura - […] Cap de setmana de trails […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »