El Circuit obri els duatlons

Es disputa diumenge a les 9.00h el 14è Duatló de Xest amb el format habitual i 213 inscrits

La prova inclou també duatlons escolars en diferents categories des de les 12.00h

Fa quatre dies, o això pareix, estàvem pendents del final de la temporada de duatlons. Es disputaven les proves que tancaven el calendari de 2017, i sense esperar massa, ja tenim ací les de la nova temporada. Amb 2018 iniciat esperàvem amb ganes que començaren a rodar les bicicletes, i com cada any, serà Xest la primera cita del duatló. Un clàssic, al seu circuit, al Ricardo Tormo.

És la prova que habitualment dóna el senyal que indica que la temporada ha començat. A més, és Copa Provincial. El Duatló de Xest arriba a la seua 14ª edició i ho fa després d’unes setmanes sense competicions, així que ja sabem el que significa això. La prova es disputa a les 9.00h del matí del pròxim diumenge 14 de gener.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Torna el 5+20+2,5

No són distàncies exactes, perquè ni té 5 ni té 30 ni té 2,5km. Però quasi. De fet, el duatló de Xest inclou una primeres dues voltes a peu al circuit que suposen exactament 5,5km. Després, cinc voltes de ciclisme, el que sumen 20,2km als anteriors. En acabar, com sempre, últim esforç corrent, i en aquest cas, com és normal, una volta només: 2,7km.

PUBLICITAT

No és pla

La fama del Circuit li precedeix. Sembla pla perquè acostumem a veure les motos, que volen per allí, però no. No és pla, no. Té un parell de trams costera amunt que faran patir als corredors especialment en el sector de ciclisme i en l’última carrera a peu, quan les forces ja són les que són.

PUBLICITAT

I el vent…

Xest és un circuit obert, i en una zona exposada, així que com bufe un poquet el vent, ja poden preparar-se els corredors i corredores perquè farà mal. És part de l’essència d’una carrera que és ja un clàssic perquè significa l’inici de la campanya i una primera prova per saber com estan les forces dels duatletes d’ara i triatletes d’ací a uns mesos quan l’aigua es puga tocar.

PUBLICITAT

DUATLÓ ESCOLAR

La cita de Xest és a més també un primer contacte per als Escolars. Des de les 12.00h, quan hagen acabat els majors, tindrem les diferents categories d’edats escolars competint al circuit. Primer seran els cadets, en xics i xiques, i després els infantils. Tot, per quadrar la festa del duatló.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] El Circuit obri els duatlons […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »