El Trail, a debat

Taula redona a Benissa este dissabte amb la presència de José Antonio Luna, Miryam Talens, Encarna Cardona i Pep Signes

Per a disfrutar del Trail sense moure de la cadira. I sense haver de suar i patir. Este dissabte 13 de gener té lloc a Benissa una Taula Redona per a poder raonar i reflexionar respecte de les carreres per muntanya, un esport que any rere any va creixent i que al 2017 va comptar amb més de 200 proves només a la Comunitat Valenciana. Hi haurà veus interessants per a donar la seua visió…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Veus autoritzades…

La Taula comptarà amb la presència d’alguns dels nostres corredors més destacats com ara José Antonio Luna, Miryam Talens, Pep Signes i Encarna Cardona que contaran les seues experiències i donaran la seua visió de l’evolució del món del Trail.

Els 4 duen molts anys fent muntanya, des de la més veterana Miriam Talens, que al 2004 ja va començar a sumar títols autonòmics i encara continua donant batalla, José Antonio Luna que va ser integrant de la selecció valenciana CxM FEMECV al 2017, Pep Signes en la seua doble faceta de corredor/entrenador i Encarna Cardona, una de les habituals dels pòdiums a les proves del nostre territori

PUBLICITAT

Perimetral…

La cita és dissabte 13 de gener a partir de les 20 h al Saló d’Actes de l’Espai Cultural Les Cases del Batlle de Benissa, i comptarà també amb la presència d’Antonio Cayuela, responsable del reglament CxM FEMECV.

La Taula està organitzada pel Grup Margalló Benissa i Benissa Atletisme, responsables de la Perimetral a Benissa. La Taula redona tindrà lloc a Benissa, dins dels actes integrats a la Fira i Porrat de Sant Antoni 2018.

PUBLICITAT

4 PROVES ESTE CAP DE SETMANA 

La Taula Redona a Benissa serà l’estrena de la temporada de Trail que comença este cap de setmana. Diumenge tenim 4 proves -KV Gandia, Picaio Cim Trail, CxM Torreblanca i CxM Serra Perenxixa- que obrin un temporada en què hi ha molt on triar. Recorda que pots repassar el calendari més ampli de Trail al següent enllaç: http://senselimitsaventura.com/trail/agenda-trail/

Cap de setmana de trails


Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] El Trail, a debat […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »