Un Trail en el Pou

Diumenge 21 de gener arriba el III Clariano Trail a Ontinyent, dins del Circuito Trail Valencia

Córrer per a disfrutar de la muntanya, córrer per a disfrutar i conèixer la natura. Això és el que podem fer pròxim diumenge 21 de gener al III Clariano Trail, a Ontinyent, prova integrada dins del Circuito Trail Valencia, i que ens permet córrer i disfrutar pel Pou Clar, un dels paratges més atractius de la nostra geografia.

Trails per obrir boca al 2018


PUBLICITAT

Doble Trail…

El III Clariano Trail, en esta nova etapa, presenta una doble distància de 22,3 km 1000+ i 11,3 km 500+ amb un nexe comú: l’eixida i meta al poliesportiu, i un tarjetee inicial de 7 km, fins haver passat  pel Pou Clar, una de les zones tradicionals de disfrutar de la natura quan la calor apreta, i en la resta de l’any per als amants del senderisme i la muntanya.

Amb el Pou Clar com a referent, la prova llarga marxarà després fins el terme municipal de Bocairent per la zona de Ponce per a poder completar un total de 22,3 km 960+ d’un recorregut més reduit que a la passada edició, però molt exigent que als últims anys ha comptat amb guanyadors de renom com ara Miguel Angel Sánchez Cebrián, Ignasi Cardona o Eva Bernat.

El Clariano es queda a casa


PUBLICITAT

PUBLICITAT

Duel de guanyadors…

Enguany el III Clariano Trail comptarà també amb grans corredors i entre els inscrits trobem dones com ara Javi Soriano i Juan Martínez (Lurbel Team) bon coneixedor de la zona, Simón Rama (Mur i Castell-Tuga), Rafa Murcia (CxM Valencia) i Vicente Fernández Roig (Tri Meliana) guanyadors del CTV en les últimes edicions, i en dones Vanessa Benavent (Serrano Club Atletismo) o Patricia López Vicedo (CEM Corresendes Xeresa), guanyadores del CTV en passades edicion i grans cominadores del Circuit Trail Valencia amb 14 i 18 victòries respectivament.

INSCRIPCIONS

Preu reduit fins diumenge 14 de gener!

Si vols participar al III Clariano Trail de pròxim diumenge 21 de gener, quarta parada del Circuito Trail València, pots formalitzar la teua inscripció a la plana web http://trailvalencia.es. Recorda que tens fins el 18/01 a les 23:59 per a fer la teua inscripció, i que hi ha preu reduit fins este diumenge 14 de gener. Hi ha sortejos més que interessants entre els participants…

PUBLICITAT

Quarta parada del CTV

El Circuit Trail València ja porta disputades les proves de Castillo de Cofrents a l’octubre, el Trail de Vallada al novembre, i el de Navarrés al desembre. El Clariano Trail és la cinquena prova d’un circuit que després continuarà amb 4 proves més a Xeresa, Chera, Cortes de Pallás i Gestalgar.

En casa… 

El III Clariano Trail està organitzat per l’Ajuntament d’Ontinyent i compta amb la col.laboració de la marca Lurbel, ubicada a esta localitat de la Vall d’Albaida i que ha estat els dos últims anys l’organotzadora de la prova. Ara, segons explicaren passat dijous a la presentació, estaran al costat de la prova però sense ser directament els organiztzadors.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Els trails del cap de setmana | Sense Límits Aventura - […] Un Trail en el Pou […]
  2. 20 anys la Maratón Espadan… i molt més | Sense Límits Aventura - […] Un Trail en el Pou […]
  3. El Clariano es queda a casa | Sense Límits Aventura - […] Un Trail en el Pou […]
  4. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Un Trail en el Pou […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »