Joguets per quilòmetres

Mario Bou corre i va en bici de sol a sol per recaptar regals per als més desafavorits en un repte personal passat 3 de gener

Més de nou hores d’esport voluntari en favor de Càritas Guadassuar

Mario Bou ho ha tornat a fer. S’ha decidit a fer una nova de les seves, és a dir hores i hores d’esport per una bona causa. El passat 3 de gener va sumar 9h i mitja de carrera a peu i ciclisme. Tot a favor de Càritas Guadassuar.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

L’esportista de la Ribera ens té acostumats a les seues quilometrades, les seues hores incansables de ciclisme i també corrent. I, sempre, des d’un punt de vista solidari. Accions que estan omplint el seu currículum esportiu i que amplia amb la cita del passat inici d’any.

PUBLICITAT

Powerman de Sol a Sol

Bou es va alçar al matí i a l’eixida del sol ja estava corrent. Després va passar a la bicicleta per tornar a córrer més tard. En total, nou hores i mitja del que es va anomenar el Powerman de Sol a Sol. La idea era recollir donacions d’aliments i joguets destinats a l’associació de Càritas del seu poble, Guadassuar.


El “bou” de Guadassuar


 

225km

Mario Bou va recórrer uns 225km, repartits en 36,78km de carrera a peu i 187,59km amb bicicleta, sempre en solitari i amb el vent que va marcar els primers dies de l’any a la Comunitat Valenciana.

PUBLICITAT

3ª vegada

Aquesta és la tercera vegada que, en època de Nadal, Bou es calça les sabatilles i es munta en la bici per una acció solidària. Intenta, de la mateixa manera, “conscienciar la societat de la importància de l’ajuda entre tots per estar al costat dels que més falta els fa”, com manifesta en un escrit.


Volta ciclista solidària a la Comunitat


PUBLICITAT

No ha estat sol

Però la cita de Bou ha estat acompanyada d’una altra acció paral·lela. L’equip de Gimnàstica Rítmica de Guadassuar ha col·laborat en la recollida d’aliments i joguets, el que ha donat com a resultat un major volum de donacions.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »