Nou circuit de duatló

El Ribera del Xúquer-Caixa Popular inclou sis proves: quatre individuals i dues per equips

La primera de les carreres és a Alzira, el 28 de gener, i l’última a Albalat, al mes d’octubre

Alzira serà la localitat que obrirà el nou Circuit de Duatlons Ribera del Xúquer-Caixa Popular. La primera de les cites programades, el 28 de gener, i per davant altres cinc proves totes a la comarca. L’impuls d’aquesta competició espera arribar a més de 3.000 participants en total.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

La comarca de la Ribera es vestirà de duatló dins d’un circuit propi que tindrà la seua primera edició en aquest 2018. Alzira serà la primera de les cites, però se sumaran Carcaixent, Algemesí, Albalat, Villanueva de Castellón o Antella.

PUBLICITAT

Implicació dels clubs

Són sis els clubs que s’han unit al ‘repte’ organitzatiu d’aquest circuit. Són el Club Triatló Alzira, el Triatló Vialterra Algemesí, el CEC Antella, el Club de Triatló Carcaixent, el Club Multiesport el Castellet i el Club de triatló Tralbalat.

PUBLICITAT

6 duatlons

El Circuit arranca a Alzira amb el V Duatló i el IV Duatló de la Dona. Seguirá el 4 de febrer amb el I Duatló de relleus de Castelló, el 18 de febrer amb el II Duatló d’Antella, per passar al mes de març´amb el I Duatló Ciutat de Carcaixent. Ja en el mes d’abril, cita amb el Duatló Vialterra d’Algemesí, i el 27 d’octubre, final de festa al Duatló per equips d’Albalat de La Ribera.

72 euros

Per participar es pot fer una inscripció conjunta a tot el circuit de 72 euros per fer les quatre proves individuals. Les cites d’Albalat i Villanueva de Castellón són per equips.

PUBLICITAT

Premis en metàl·lic

A més de les medalles de rigor de la general i de cada categoria del Circuit, tant en homes com en dones, també hi haurà premis en metàl·lic destinats als millors classificats. Els clubs rebran un premi de 350 euros per aquell que guanye el circuit, mentre que seran 250 per al segon classificat i 150 per al tercer, igualment tant en homes com en dones.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »