Els gossos també corren

La Comunitat Valenciana compta amb dues competicions per als amics de les quatre potes

La Lliga Benèfica i la Lliga de Castelló sumen nou proves fins al mes d’abril

No una, sinó dues, són les lligues de Canicross que enguany es poden viure a la Comunitat Valenciana. Una serà la Lliga Benèfica de Canicross Popular, i l’altra la Lliga Canicross de Castelló. I aquesta arriba a la segona edició. La primera prova serà el pròxim diumenge 21, amb la cita de Muro d’Alcoi que pertany a la Benèfica. Es de suposar que als gossos els agrada tant com als propietaris i als organitzadors, que aposten per aquesta modalitat.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Lliga Benèfica

Alacant i València tindran la seva dosi de curses per a gossos amb la seva primera Lliga. Muro d’Alcoi acull la primera cita del calendari de la Lliga Benèfica de Canicross Popular. En total seran quatre. Si la primera serà el dia 21, això és el diumenge que vé, la segona d’aquesta lliga serà una setmana després a Alcoi. La tercera viatjarà a Ibi, l’11 de febrer, mentre que la quarta serà a Xàtiva just un mes després, l’11 de març.

PUBLICITAT

Castelló: 5 proves

Castelló també continua amb la seua segona edició de la Lliga Canicross de la província. I ho fa amb cinc proves. La primera prova arribarà a Figueroles el 18 de gener. La segona serà l’11 de febrer, que coincideix amb la d’Ibi de la Lliga Benèfica, i tindrà de centre d’operacions la localitat de Cabanes.


Corriendo a seis patas


PUBLICITAT

La tercera prova es reserva per a Vilanova d’Alcolea, el 24 de febrer, mentre que la quarta serà a la Serra d’en Garcerán, el 25 de març. El circuit es tancarà ja al mes d’abril, el dia 4, a Borriol.

9 i alguna més

En total, la Comunitat aporta 9 proves vinculades a dues lligues diferents, tot i que n’hi ha algunes altres carreres de trail que inclouen Canicross, com és el Perimetrail RETT Serra Vernissa que se celebra l’11 de març o la que pròxim 28 de gener es va a celebrar a Chiva, I Canicros Villa de Chiva, organitzada pel Club d’Atletisme Marjana.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Els gossos també corren […]
  2. Cap de setmana de Trail | Sense Límits Aventura - […] Els gossos també corren […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »