La Perimetrail RETT obri inscripcions

La tercera cita del Perimetrail RETT Serra Vernissa serà l’11 de març des de Xàtiva

La cursa pretén mantindre el pur ambient muntanyenc de la mà del CEM Serra Vernissa

El diumenge 11 de març la cita de trail ens ha de portar a Xàtiva. Es disputa la tercera edició del Perimetrail RETT Serra Vernissa. L’organitza el Club de Esports de Muntanya Serra Vernissa i ens ofereix un menú de pura muntanya. Ja ho diuen ells: són menys comercials, però més muntanyencs. Les inscripcions ja estan obertes.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Ciutat i molta muntanya

Xàtiva és zona urbana envoltada de pura muntanya. La Costera pura i la Vall d’Albaida a l’altre costat. Un plaer per als muntanyencs i muntanyenques que volen assaborir tota la serra. A més, excepte l’eixida des del passeig de l’Albereda de la localitat, la resta respira muntanya pels quatre costats.

PUBLICITAT

Mols llocs per veure

El menú que aporta als corredors i corredores l’organització passa per zones com el Calvari, les Muralles, el Castell, la Creueta de la Vernissa, la Penya Roja, el Barranc d’Agulló, les Llomes Planes, l’Ermita de Sant Dídac, l’Antic Frontó de La Bola, el Vértice Geodésico, el Portet, la Solana, la Nevera, la Zona Antiga de Xàtiva, Sant Feliu o Sant Josep.

PUBLICITAT

Inscripcions

Les inscripcions es poden fer a través de diferents canals, el més directe és http://www.timerlap.com/ però n’hi ha de físics com algunes botigues. Si no vols perdre l’oportunitat de conèixer el que pot oferir la muntanya de Xàtiva, ja saps el que has de fer.


PerimeTrail RETT Serra Vernissa, un gran repte


 

Quatre cites

La tercera edició de la Perimetrail RETT Serra Vernissa permet elegir entre diverses distàncies. La més llarga, la de 22km, comptarà amb 1.700 +. L’eixida serà a les 9.00h.

La segona distància, la de l’Sprint Trail, de 12km i 640 +, eixirà a les 10.00, i serà a abans, a les 9.45h, quan es durà a terme l’eixida d’una altra distància, una cita especial, el Canicros.

Els amics de quatre potes tenen una distància, amb els seus propietaris al costat, de 8 km i 250m. L’eixida d’aquesta prova serà a les 9.45h. Per últim, a les 10.02 h s’acabaran les eixides amb la marxa senderista, que recorrerà els 8 km 250+, mateix recorregut que la prova de canicross.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »