20 anys de Maratón Espadan… i molt més

Fins 8 proves este cap de setmana amb les cites més destacades al Clariano Trail i la Maratón Espadan

Huit carreres donen llum al cap de setmana que arriba. O, millor dit, al diumenge, perquè són dos dies de calma laboral però que només en diumenge es concentren totes les carreres del panorama ‘trailero’ de la Comunitat. Destaquen, entre totes les cites, dues: una per l’aniversari, els 20 anys de la Marató d’Espadà; l’altra per la força que està agafant, el Clariano Trail d’Ontinyent.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

20 anys d’Espadà

La Marató d’Espadà compleix enguany 20 edicions. Amb motiu d’aquest aniversari tan sonat, l’organització comptarà amb corredors il·lustres en la cursa del pròxim diumenge 21.

Han confirmat la seua presència Sebas Sánchez, Laia Cañes, Cristóbal Adell, Juanan Ruiz, Cristian Callau, Ezequiel Cuesta, Diana Martorell i l’última en incorporar-se a aquesta interessant llista, Maite Maiora, una de les grans del trail nacional, que destaca pels seus primers llocs en curses memorables com l’Ultra Pirineu o Zegama.

L’Espadà té tres distàncies: la marató de 42,5km i 2.379m de desnivell (9.00h), la mitja marató de 23,1km i 837m de desnivell (10.00h), i l’11k, amb 395m de desnivell (9.30h).

PUBLICITAT

Clariano Trail

Diumenge el món del trail òbviament estarà dividit, perquè a més de l’Espadà es disputa una altra cita que guanya adeptes a cada any. Es tracta del Clariano Trail, que celebra la seua tercera edició pletòric i amb dues distàncies: 22,3 km 1000+ i 11,3 km 500+.


Un Trail en el Pou

 


La carrera forma part del Circuito Trail Valencia, i comptarà amb corredors com Javi Soriano o Juan Martínez (Lurbel Team), Simón Rama (Mur i Castell-Tuga), Rafa Murcia (CxM Valencia) i Vicente Fernández Roig (Tri Meliana), guanyadors del CTV en les últimes edicions; i en dones, Vanessa Benavent (Serrano Club Atletismo) o Patricia López Vicedo (CEM Corresendes Xeresa), també guanyadores en el seu moment del CTV i que sumen 14 i 18 victòries en aquest circuit, respectivament.

Al Clariano Trail han guanyat en el passat corredors com Miguel Angel Sánchez Cebrián, Ignasi Cardona o Eva Bernat.

PUBLICITAT

Polop i el Ponoig

L’Ajuntament de Polop i el Club Ciclista de la localitat organitzen el III Trail Ponoig. La Marina no podia faltar a la seua cita setmanal amb la competició, i ofereix la carrera de dues mitges llargues distàncies. I diem mitges llargues distàncies perquè la prova reina seran 27km i 1.450m de desnivell, i la ‘curta’ 16km i 850m. Les dues eixides, a les 9.30h.

Barxeta i la Mallà

La localitat de Barxeta viu intensament l’esport i una nova prova és el seu Trail La Mallà-Serralades que compleix set edicions enguany. Organitzat per l’Ajuntament de Barxeta i el Club d’Atletisme La Mallà-Tot Pulm, ofereix tres distàncies: el trail de 21km i 1.000m/+ amb eixida a les 09.10h; l’sprint trail de 13,3km i 700m/+ a les 9.00h; i la marxa senderista dins d’aquest mateix recorregut de 13km, a les 9.30h.

PUBLICITAT

Castell d’Aixa

Llíber rep una nou trail i també diumenge. Serà el Castell d’Aixa. I serà a partir de les 8.45h quan arranquen les carreres amb dues distàncies. La de 12km i la de 20km. La distància de 12km es pot fer també en modalitat senderista.

Vilamarxant i les Rodanes

Viatgem de Llíber a Vilamarxant per parlar del Trail 3 Pics de les Rodanes. Són ja nou edicions les que completarà aquesta carrera que té molta solera, tanta que des de fa setmanes estan esgotades les inscripcions. Tres distàncies tindran els corredors, a elegir: 28km des de les 9.00h, la mateixa hora en què serà l’eixida de la carrera de 14km, i per acabar els 8km a partir de les 9.30h. I tot, diumenge.

Novelda i la Mola

La setena edició de la Carrera de La Mola arriba a Novelda també diumenge. Es tracta d’una única distància que es pot elegir fer-la en modo senderista o en carrera. Els senderistes eixiran a les 8.00h, mentre que els corredors a les 9.00h. Per davant tots tindran el mateix perfil: 18km i 535m/+.

Canicross  a Muro d’Alcoi

Comença la Lliga Benèfica de Canicross Popular i ho fa a Muro d’Alcoi. La localitat alacantina ofereix una part competitiva i altra no competitiva. La primera és la III Canicross pròpiament dita, i la segona la Marxacan. Els recorreguts seran diferents. El primer comptarà amb 7km, i el segon amb 5km. Tot començarà a les 10.00h.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »