Tots a una a Almenara

El Duatló per equips de la localitat castellonenca forma part del Circuit de Castelló

Les carreres continuen amb la cita de clubs que sempre anima l’inici del calendari

En l’ambient dels triatletes queda clar que poquet a poquet es van calfant els motors. Si la setmana passada va arribar l’estrena de la temporada amb el Duatló del Circuit de Xest, ara el calendari porta al Duatló per equips d’Almenara. Una cita obligada quan la campanya de carreres no ha fet més que començar.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

El diumenge 21 a partir de les 9.45h del matí –carrer Institut- començaran a competir els primers dels clubs que, un any més omplin la prova d’Almenara. Entre equip i equip els jutges deixaran passar entre un o dos minuts. Això ho informaran poc abans de la cursa.

PUBLICITAT

Un centenar d’equips

Seran un centenar d’equips amb mig miler de duatletes entre homes i dones. Els equips estaran formats per màxim sis components, i almenys quatre d’ells han d’arribar a la meta per puntuar. Hi haurà premis per als millors en diferents categories.

PUBLICITAT

Distància sprint

Com és habitual, el Duatló d’Almenara compta amb un circuit sprint. Una primera carrera a peu de 5km que suposarà donar dues voltes, per continuar amb 21km de ciclisme (dues voltes) i una última carrera a peu de 2,5km.

Avançar en bici

Els jutges seran molt curosos amb el tema dels avançaments en el sector de ciclisme. Per evitar que s’aprofiten uns equips de l’estela d’altres, serà obligatori avançar deixant dos metres paral·lels. Igualment, quan un equip siga superat ha de deixar 25 metres entre ells i els que han passat al davant. Es tracta d’evitar que s’agafen rodes i que els jutges hagen de sancionar.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »