Dues de BTT per al cap de setmana

Comença a Sant Vicent del Raspeig el Circuit Montañas Alicantinas

Carlet també serà l’inici del Circuit de la Ribera, que compta amb cinc proves en 2018

Dues són les cites amb les bicicletes de muntanya aquest cap de setmana, en concret diumenge 21. Una és la de Sant Vicent del Raspeig, que obrirà el Circuit Montañas Alicantinas en la seua 10ª edició, mentre que l’altra serà la Marxa Ciutat de Carlet, corresponent al Circuit de la Ribera, i també la primera d’aquesta competició.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Sant Vicent obri

La localitat alacantina de Sant Vicent del Raspeig és l’encarregada d’obrir el foc del Circuit Montañas Alicantinas. Serà la primera de les set proves que s’han programat per enguany.

La Marxa BTT Sant Vicent recorrerà 43,9km amb un desnivell acumulat de 670 metres i rampes que poden arribar als 18% de pendent i algunes del 12%. Es tracta d’una competició que guanya adeptes i que en aquest 2018 superarà els 600 inscrits.

PUBLICITAT

1 de 7

La prova de Sant Vicent és la primera de les set del Circuit alacantí. Després arribarà el torn de Villena l’11 de febrer, per seguir el 18 del mateix mes a Caudete. Ja en el mes de març, les cites són Crevillent (dia 4) i Yecla (11), i en abril les dues últimes: Elda/Petrer el dia 8 i Pinós el 29.

PUBLICITAT

Carlet estrena

Si el circuit alacantí s’obri el cap de setmana a Sant Vicent del Raspeig, el mateix passa a la província de València, a la comarca de la Ribera, amb Carlet. La localitat valenciana estrena el circuit d’aquesta zona amb una carrera de 62km. L’eixida serà a les 9.00h.

Serà la primera prova de les cinc que composen la cita de la Ribera: la següent a Carlet serà el dia 28 de gener a Montroi, per anar després, el 4 de febrer, a Alginet, l’11 de gener a la TransAlédua, i finalment l’adéu al circuit a l’Alcúdia el 15 d’abril.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »