El València Triatló es presenta al món

La cita de València de setembre, Copa d’Europa de Triatló, es va presentar a FITUR

Serà sens dubte una de les grans cites en este 2018. El Valencia Triatló, que als últims anys ha reunir més de 3000 triatletes el segon cap de setmana de setembre, arriba enguany amb un nou al.licient: formar part de la Copa d’Europa de Triatló. Este dijous va ser presentat a Madrid a FITUR: la Fira Internacional de Turisme.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Internacional

La presentació del Valencia Triatló a FITUR va tindre lloc en la vesprada de dijous 18 de gener, amb la voluntat de donar a conèixer al món la cita que tindrà lloc pròxim 8 i 9 de setembre de 2018, que combinarà el seu caràcter popular reunint vora 4000 participants amb les modalitats sprint, supersprint, de la dona i olímpic, i d’altra banda els triatletes elit, en acollir la prova integrada a la Copa d’Europa de Triatló.

València Triatló dóna el salt a Europa


PUBLICITAT

Obert al món…

Per a l’organització del València Triatló ser seu d’aquest esdeveniment és llançar-se al públic internacional, donant a conèixer així el València Triatló fora de les nostres fronteres.

L’objectiu és posar en el calendari internacional València Triatló, i que tant els esportistes elit com els grups d’edat troben a València un lloc on poder competir any rere any. Per a la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, est és un primer pas, perquè dins de tota la comunitat puguen acollir-se en futur altres seus de caràcter internacional.

PUBLICITAT

Conèixer València

Segons Valeriano Moreno, president de la federació autonòmica, la Comunitat Valenciana reuneix les condicions necessàries per a comptar amb seus nacionals i internacionals habitualment, destacant el clima, la gastronomia i les infrastructures necessàries perquè estes proves puguen celebrar-se.

L’obejtiu de la federació amb aquesta seu internacional és que la gent vinga a València ens conega i descobrisca un increíble lloc per a la pràctica del nostre esport.

València Triatló, a conquerir Europa


PUBLICITAT

Oportunitat única

Amb l’organització d’aquesta Copa d’Europa, València Triatló pretén que tots aqueixos triatletes populars, que any rere any vénen a competir, puguen gaudir del marc d’una competició internacional, creuant la mateixa meta que els esportistes d’elit. A més, d’obrir-se les portes al públic internacional.

MEDITERRANEA TRIATLO

València Triatló a més serà una de les seus d’un circuit de recent creació, Mediterrània Triatló, que es va encetar en 2017, i que tracta d’exportar el model de València, a les altres dos capitals de província Castelló i Alacant.

Totes les proves comptaran amb proves escolars, proves de promoció com el Triatló de la Dona, i les distàncies ja habituals olímpica i sprint.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »