Alacant domina a Almenara

El C.T. Arena Alicante i la Universidad de Alicante, campions de Duatló per equips de la Comunitat  

95 conjunts i més de 500 duatletes vesteixen de gala la cita d’Almenara

 Fotos: José Carlos Muñoz

Arriben els primers títols de la temporada en el duatló. Ahir es va disputar la cita per equips d’Almenara, un clàssic de principi d’any que a més era Campionat Autonòmic de l’especialitat. El C.T. Arena Alicante i la Universidad de Alicante es van proclamar els nous campions.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Molt vent

Per davant els 95 equips inscrits i més de 500 duatletes tenien 5km de carrera a peu, 20km de ciclisme i altres 2,5km de carrera final. I tot, amb un fort vent que ahir, especialment a la província de Castelló, va estar molt present.

PUBLICITAT

L’Arena, en femení

La competició femenina obria el foc a primera hora amb un bon número d’equips. Però entre tots dominava el C.T. Arena Alicante. Darrere de les alacantines es classificaven les xiques del Trivila, i el tercer calaix del podi era per a les components del club Tutriatlón.

PUBLICITAT

Homes: emoció final

Un a un anaven eixint, després de la prova femenina, tots els equips de les diferents categories masculines. L’emoció ha manat fins el final, quan l’equip de la Universidad de Alicante, defensor del títol de la temporada 2017, eixia l’últim i revalidava el títol.

PUBLICITAT

Darrere dels universitaris han acabat, en segona posició el Tricanet, i en tercer lloc el Duurs Castelló M-Motors. També hi ha hagut premi –un pernil- per al club amb més equips inscrits, que ha sigut el Trivila.

La 1ª de Castelló

El VII Duatló per equips d’Almenara significava també la inauguració del curs del Circuit de Duatlons de Castelló. Aquesta cita continuarà el 4 de febrer a Vila-real.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Alacant domina a Almenara […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »