El Clariano es queda a casa

El Lurbel Team domina la carrera amb quatre podis

Soriano i Casanova s’imposen al trail i Torres i Beltrán a l’sprinttrail

 Foto: ©tripixelsport

Després de la pausa de Nadal, el Circuit Trail Valencia-Cajamar ha tornat a donar espectacle i emocions. La cita del cap de setmana ha sigut amb el III Trail Ontinyent-Clariano, quarta prova puntuable del CTV. L’equip Like Sport Lurbel ha sigut el dominador en les dues distàncies amb els dos primers llocs de l’sprinttrail femení i els dos del trail masculí entre els més de 400 participants.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Recorregut complet

El Poliesportiu Municipal ha rebut l’eixida i la meta de la prova, que comptava amb dues distàncies: l’sprinttrail de 11,3km i el trail de 22,3km. Els recorreguts estaven pensats per combinar duresa i bones vistes, com les del Pou Clar. Igualment, la distància llagra incloïa baixades tècniques com les dels quilòmetres 14 i 17, que es combinaven amb trams un poc més ràpids.

PUBLICITAT

Foto: ©tripixelsport

Sprinttrail: Beltrán i Torres

En la carrera curta, el Like Sport Lurbel ha copat els dos primers llocs amb Lluna Beltrán (1:03:49) i Gloria Company, (1:04:44), mentre que tercera ha finalitzat Sara Pérez (Álex Campos Team) amb 1:05:06. En homes, s’ha imposat Vicent Torres, del Cor i Muntanya Puçol, amb 52:36, segon ha sigut Cristian Álvarez (Álex Campos Team) amb 53:15, i tercer Roger Casal (CO Colivenc) amb 53:29. Per equips ha guanyat l’Álex Campos Team.


Un Trail en el Pou


PUBLICITAT

Trail: Soriano i Casanova

Javier Soriano (Like Sport Lurbel) ha acabat guanyat la prova llarga amb un gran temps donada la duresa del recorregut: 1:49:11El seu company d’equip, Juan Martínez, ha arribat tres minuts més tard, amb 1:52:19, mentre que ha tancat el podi Víctor Serrano (Álex Campos Team), amb 1:52:19.

En dones, la victòria ha caigut en mans de la local Clara Casanova amb 2:29:04, seguida per Laura Mirasol (CDME Corremón Trail) amb 2:39:54 i Encarna Fernández (Trail Serra Vernissa) amb 2:42:19. La victòria per equips en aquesta distància ha sigut per al Trivici.

PUBLICITAT

Duresa a la prova

La duresa de la prova s’ha notat també al físic dels corredors. Alguns han sigut atesos pels serveis mèdics del CTV i dos han sigut evacuats en helicòpter per l’equip del GREIM de la Guàrdia Civil, que col·laborava amb la carrera.

Cap greu

Cap dels afectats està greu: una dona amb un gir de peu i un home amb el muscle dislocat. Des de l’organització han ressaltat el paper de tots els col·laboradors de la prova, des de l’Ajuntament d’Ontinyent i Lurbel, als voluntaris, GREIM, Protecció Civil i la resta de personal.

Ara l’11 de febrer: Mondúber

La pròxima cita del circuit 2017-18 serà l’11 de febrer amb el Xeresa-Mondúber i el 4 de març amb la prova de Chera-Buseo. Després de Falles i Setmana Santa, el 6 de maig es desplaçarà fins Cortes de Pallás per acabar, una temporada més, el 27 de maig al Trail Gestalgar-Peña Maria.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] El Clariano es queda a casa […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »