Una gran victòria… per començar un gran any?

Laia Cañes i Cristóbal Adell guanyen a la XX Maratón Espadán i comencen l’any amb força amb les mires posades al Mundial de Trail

Qui dóna primer dóna dos vegades… Aixó diuen. I El que va davant, va davant, diem també. Això feren este diumenge dos dels nostres corredors per muntanya més destacats Cristobal Adell (La Sportiva) i Laia Cañes (Sport HG) que aconseguiren la victòria a la XX Maratón Espadán a Segorbe, una edició molt especial pel seu XX aniversari, i pel nivell de corredors i corredores en la línia d’eixida. Adell i Cañes comencen 2018 en forma, un any amb una data marcada de forma especial en el calendari: el Mundial de Trail que al més de maig tindrà lloc amb la Penyagolosa Trails. 

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Cañes vs Maiora…

L’emoció va estar més present en la categoria femenina, on hi havia un duel espectacular entre la corredora de Castelló Laia Cañes i la corredora Maite Maiora, una de les grans del Trail nacional.

Les dos es coneixien ben bé d’haver compartit experiència a la selecció d’Espanya de Trail, i les dos donaren un gran nivell que es va resolver finalment per a la corredora de Castelló per un estret marge de temps. 04:28:16 per a Cañes, per 04:30:47 per a la corredora basca, amb Diana Martorell (Mur i Castell-Tuga) en tercera posició amb 04:57:43.

PUBLICITAT

Satisfaccció

Cañes ha començat el 2018 donant continuitat a un gran 2017.  «Era el día de comprovar com havia assimilat les últimes setmanes d’entrenamient. Contenta per les sensacions i el resultat, amb una victòria ajustada i molt lluitada amb una gran referent per a totes les corredores de trailrunning com és Maite Maiora Elizondo. Una sort poder comptar amb ella a la línea d’eixida. Tots els diss s’apren alguna cosa, i hui he apresé que hi ha ha que córrer molt concentrada, i mai refiar-se ni rendir-se» explicava Laia al seu facebook.

PUBLICITAT

Adell, pòdium local

En categoria masculina el cartell de corredors també era destacat, especialment pels corredors provincials, ben coneixedors de la zona. La victòria va ser per a Cristobal Adell (La Sportiva), el corredor d’Albocàsser que va trencar el crono fent un temps de 03:43:13, aconseguint el triomf per davant del corredor de Borriol Víctor Bernad (Club Muntanya GR33) amb 03:58:47 i amb un dels històrics el corredor de Vila-real, Juanan Ruiz (CM Vistabella) tercer amb 04:08:58.

PUBLICITAT

EL MUNDIAL EN MENT 

La victòria de Laia Cañes i Cristobal Adell demostra que han encetat el 2018 amb bones sensacions i els reforça anímicament per a un dels grans objectius de la temporda: el Mundial de Trail que al mes de maig es disputa a la Penyagolosa Trails, una prova que els dos coneixen ben bé d’haver aconseguit victòria en passades edicions, i on tindran la motiviació extra de córrer a casa.

A la sisena… victòria!

Demostrat: Una corredora Mundial


 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Valencians a pel Mundial de Trail | Sense Límits Aventura - […] Una gran victòria… per començar un gran any? […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »