L’Aventaor apel·la a l’èpica

Genovés acull l’11 de febrer la mitja marató i també els 13km d’sprinttrail

Les inscripcions estan obertes ja tot i que també es podran inscriure el dia de la carrera

Compte perquè la cinquena edició de la Mitja Marató per Muntanya Penya l’Aventaor de Genovés farà que parlar. És sense dubte l’atractiu de la muntanya de Genovès, a la comarca de la Costera. Serà el protagonista del trail que organitza l’ajuntament de la localitat i en el qual col·labora el Club de Muntanya Els Bolos. La cita és el pròxim diumenge 11 de febrer.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Inscripcions obertes

L’any passat van participar a la cursa 500 persones. Enguany l’objectiu és semblant, sobretot pensant que la gent del mateix Genovés es bolca amb la cursa. Les vies per poder inscriure’s són dues: una, per la web http://www.multiesport.es/evento/ver/146 , fins el dia 28; l’altra, el mateix dia de la carrera en meta a partir de les 7.30h del matí i abans de l’inici.

PUBLICITAT

Recorregut

La cita de l’Aventaor ix del carrer Jaume I de Genovés, on estarà la meta, i tindrà entre el recorregut zones ben xules com la pujada a la serra Creu, la zona de Benigànim el riu Albaida, la zona de la Cova Negra, la senda paral·lela a la via del tren, Alboi

Seran tres distàncies. La reina, la Mitja de 21km i 1.300 metres de desnivell, que eixirà a les 9:00h. L’sprinttrail de 13km i 686m de desnivell que arrenca a les 9:05h. I la marxa senderista de 12km i 655m de desnivell que s’iniciarà a les 09:10h.

PUBLICITAT

Molt tècnica

La carrera –és de justícia avisar-, serà tècnica. Ho diuen des de l’organització perquè precisament aquest és el seu senyal d’identitat. Una carrera en què la senda és la protagonista, on hi ha pujades i baixades exigents, i on s’hauran de posar tots els sentits.

“Tindrà molta senda, serà molt tècnica, dureta”, asseguren des de l’organització, tot i que el resumen és el següent: “És una carrera per a gaudir de la serra”. Els membres del CM Els Bolos ja fa cinc anys que organitzen la carrera que des de l’any passat inclou l’sprinttrail, més curt.

Activitats per a tots

Des del CM Els Bolos pensen també en els acompanyants, i per això hi haurà castells inflables per als xiquets, però també una torrada de carn a l’arribada i alguna sorpresa més.

La bossa del corredor també serà de les bones: taronges, alls, un buff i la samarreta, que enguany té un disseny que està tenint molta acceptació.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »