La Lliga CxM de la Marina Alta és doble

Les inscripcions estan obertes per a la cita conjunta de les dues proves: Ocaive i Gegant de Pedra

També es pot participar només a una d’elles: als 21km de la cursa de Pedreguer o als 19km de la d’Ondara

La Lliga de Curses per Muntanya Marina Alta (LCxMMA) està a punt de començar amb la primera de les dues cites. L’estrena serà amb la Mitja d’Ocaive de Pedreguer el 4 de febrer, i la continuació la del Gegant de Pedra d’Ondara del 18 de febrer. La LCxMMA fa que les dues proves vagen de la mà, però cadascuna mantenint la seua personalitat.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Participar a tot

Des del passat 14 de desembre es poden inscriure tots i totes aquells que ho desitgen al circuit complet. És una lliga que enguany compta amb dues carreres però que aspira a que en el futur, i no massa llunyà, s’hi afegeixen algunes més. De moment, per als que vullguen estar en les dues curses de 2018, les inscripcions les han de fer ací:

https://www.somesport.org/lligaxmuntanya/lliga18.php

PUBLICITAT

Inscripció a l’Ocaive

Però també hi ha l’opció de competir en només una de les proves. La 6ª Mitja Ocaive serà la primera del calendari. El 4 de febrer es disputen els 21km de la carrera organitzada pel CA Cametes. Seran dues distàncies, una de 13 i altra de 21km, que és la que puntua per a la Lliga. Per poder participar en aquesta cita, cal inscriure’s en el següent enllaç:

http://www.somesport.org/ocaive/index.html

PUBLICITAT

Inscriure’s al Gegant

I clar, potser que un mira el calendari i pel que siga decideix que només pot anar a una de les dues cites. Si l’elegida és el Gegant de Pedra, del 18 de febrer, les inscripcions es poden fer ací:

https://www.somesport.org/gegantdepedra/targeta18.php

PUBLICITAT

Aquesta serà una carrera en la que s’arriba a la 9ª edició. Compta amb la prova de 19km, però també una de 14km. Ondara i la Serra de Segària seran els veritables protagonistes, juntament amb tots els valents i valentes que s’apunten a una o a les dues proves de la Lliga de la Marina Alta.


Nova Lliga a la Marina Alta

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. L’Ocaive, al complet | Sense Límits Aventura - […] La Lliga CxM de la Marina Alta és doble […]
  2. L’Ocaive situa els primers líders | Sense Límits Aventura - […] La Lliga CxM de la Marina Alta és doble […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »