Nous campions universitaris de Trail

Carlos Mateo (Universidad de Alicante) i Cristina de la Torre (Universitat Politècnica de València) s’imposen en el Campionat Autonòmic d’Universitats al 3 Pics de les Rodanes de Vilamarxant

Vilamarxant i el seu 3 Pics de les Rodanes va celebrar també el Campionat Autonòmic d’Universitats (CADU) en la disciplina de trail. La Universitat Politècnica de València (UPV) va ser la triomfadora amb el títol per equips però també per la victòria en categoria femenina de la seua corredora, Cristina de la Torre. En homes, la victòria va ser per a Carlos Mateo, de la Universidad de Alicante.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Mateo i De la Torre

En homes va ser Carlos Mateo (UA) el vencedor. Ho va fer amb marge sobre el segon classificat, Salvador Puchades, de la Universitat de València Estudis Generals. En tercera posició va entrar Aitor Cuadros, de la Universitat Jaume I de Castelló. Per la seua part, Cristina de la Torre (UPV) va vèncer per davant de la seua companya d’equip, Estefanía Hervás, i de Myriam Zollner (Universitat de València).

PUBLICITAT

Per equips, UPV

Igualment, la prova va tenir una classificació general per universitats, i ací la victòria va ser per a la Politècnica de València. En segona posició van acabar els membres de la Universitat de València, mentre que van tancar el podi els de la Universidad de Alicante.

PUBLICITAT

Domini universitari

La prova del CADU es va disputar sobre el recorregut de 14km que estaven previstos com a sprinttrail en la cita de les Rodanes de Vilamarxant. Els representants universitaris, de fet, van ser també els guanyadors absoluts d’aquesta distància.

Les set universitats

Al CADU de trail va comptar amb la presència de les set universitats de la Comunitat Valenciana: Politècnica de València, la Jaume I de Castelló, la Universitat de València, la Universitat Catòlica, el CEU-San Pablo Cardenal Herrera, Universidad de Alicante i la Miguel Hernández. La carrera va comptar amb uns 70 universitaris.

PUBLICITAT

28km: Martínez Castillo i Diana Ruiz

El trail dels 3 Pics de les Rodanes va viure altres dos distàncies. En la de 28km van vèncer José Luis Martínez Castillo (Olympio Team) i Diana Ruiz (CE Outdoor Natura Moncada), mentre que en la d’iniciació de 8km els guanyadors van ser Juan José López (Redolat Team) i Mónica Alexandra Pilco (The Kenyan Urban Way). En total van participar 750 persones en el conjunt de les tres distàncies.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Torna el triatló: Gandia (i CADU) | Sense Límits Aventura - […] Nous campions universitaris de Trail […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »