Del Campo i Beltrán obrin la Lliga

Crevillent inicia la competició regular de la FEMECV amb dos podis molt oberts

La cita alacantina és la primera de les quatre que té el calendari d’enguany

(Fotos: FEMECV i mychip

S’esperava amb ganes la primera de les cites del Campionat de Lliga de Carreras per Muntanya FEMECV. Enguany compta amb quatre carreres i la primera viatjava a Crevillent, on estaven preparats 21,5km de pura intensitat. Dos noms han destacat per damunt dels altres: José Luis del Campo i Lluna Beltrán. Són els primers líders. Van participar més de 200 corredors i corredores.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

La competició ha arrencat ja i ho ha fet a Crevillent amb una carrera que ha posat els primers líders. A més, ha deixat una primera classificació general oberta, i s’ha de dir que, vist el que s’ha vist en carrera, hi haurà molta emoció. En els dos podis, especialment en el masculí, s’han vist diferències de temps molt curtes. No sembla, a priori, que hi haja cap favorit clau.

PUBLICITAT

Més oportunitats

Davant de les absències dels grans dominadors de la passada edició, Antonio Martínez i Eva Bernat, el ventall de possibilitats s’ha obert. I ja tenim els primers candidats. Els primers líder són Lluna Beltrán (Like Sport Lurbel) en dones i José Luis Del Campo (Mur i Castell-Tuga) en homes.


La Liga CxM FEMECV més oberta


PUBLICITAT

16 segons

En categoria masculina la victòria de Del Campo va ser per 16 segons. El seu temps va ser de 1.54.04, mentre que el segon classificat, Francisco Vicente Macia (CA Maratón Crevillent) va ser 1.54.20. Tan just li va anar a Del Campo el triomf després dels 21,5km com a Macia de la segona posició, perquè tercer va ser, amb 1.54.32, José Antonio Luna (CA Maratón Crevillent): 12 segons de diferència.

PUBLICITAT

Beltrán controla

En dones tampoc no va haver moltes diferències, però sí més amples que en homes. Beltrán, amb 2.25.58, es va imposar per quasi dos minuts respecte a Eva Castells (CA Maratón Crevillent), que va arribar amb 2.27.45. Tercera i tancant el podi femení va finalitzar la prova Gloria Company (Like Sport Lurbel) amb 2.28.10.

PUBLICITAT

Cadets i júniors

En cadets, el triomf va ser per a Abderrahim Hanzaze i Laia Mateu, mentre que en júniors es van imposar Josep Gómez i Mariola Sebastián.

Ara, Vall d’Uixó

Ara la competició seguirà en dues setmanes: l’11 de febrer es presentarà la Lliga FEMECV a la Vall d’Uixó, i també al febrer, el dia 25, tindrà la tercera de les proves a Callosa de Segura, per tancar la competició una setmana després a Benissa.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Del Campo i Beltrán obrin la Lliga […]
  2. A defensar el lideratge a Vall d’Uixó | Sense Límits Aventura - […] Del Campo i Beltrán obrin la Lliga […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »