Bandolers a la seua terra

Senija acull l’11 de febrer la 6ª edició del Camí dels Bandolers, enguany amb tres distàncies

La Cova de la Garganta, l’alt del Moro o Monterets són alguns dels llocs emblemàtics pels quals es passarà

És estrany, però no. A Senija, els bandolers d’ara no volen diners. O això, almenys, és el que pareix, perquè el Grup de Muntanya Bandolers de Senija, i el seu Ajuntament, mà a mà els dos en l’organització del VI Trail El Camí dels Bandolers, han apostat per una carrera que, vist alguns dels avituallaments, haurà de tindre una bona inversió. I si no, prepareu els estómacs per a l’arribada a meta…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Terra ‘perillosa’

És terra de bandolerisme antic, de contraban i de gent que s’havia de guanyar la vida. És Senija i el seu entorn un paratge ple d’amagatalls on els valents d’èpoques passades esperaven la seua oportunitat. I és ara un lloc característic de la Marina on es fa un trail de bona collita.

PUBLICITAT


Vos presentem el video promocional i aprofitem per a relitzar un nou sorteig de 2 xupetins!1.- DÓNA-LI Al "M'AGRADA" D'AQUESTA PÀGINA2.- DÓNA-LI Al "M'AGRADA" A AQUESTA PUBLICACIÓ, COMPARTEIX-LA I DEIXA UN COMENTARI ETIQUETANT A ALGUN/A AMIC/A AMB EL/LA QUE PARTICIPARIES L'11-2 A SENIJA.Molta Sort!- – – – – – Os presentamos el video promocional y aprovechamos para relizar un nuevo sorteo de 2 chalecos!1.- DALE AL "ME GUSTA" DE ESTA PÁGINA2.- DALE AL "ME GUSTA" A ESTA PUBLICACIÓN, COMPÁRTELA Y DEJA UN COMENTARIO ETIQUETANDO A ALGÚN/A AMIGO/A CON EL/LA QUE PARTICIPARÍAS EL 11-2 EN SENIJA.¡Mucha suerte!

Publicado por El Camí dels Bandolers, Senija en Jueves, 25 de enero de 2018


PUBLICITAT

Trencacames

El Camí dels Bandolers serà com l’any passat. És a dir, dur. “Molt dur”, asseguren des de l’organització, els quals recorden que el perfil de les carreres que ofereixen són autèntics trencacames.


Pel camí dels bandolers


INSCRIPCIONS

Les inscripcions per al VI Trail El Camí dels Bandolers a Senija de pròxim 11 de febrer en les seues tres modalitats estan obertes a la plataforma de www.mychip.es. No ho deixeu-ho passar si voleu ser un dels bandolers del Trail!.

Entre els premis destaca la Cova de la Garganta, però també l’alt del Moro, la Creu o els Morterets. La carrera passarà, a més de Senija, pels termes municipals de Llíber, Benissa i Gata de Gorgos. Una característica de la carrera és que, a més de l’eixida, els corredors tornaran a passar pel poble aproximadament en el km 5.

PUBLICITAT

Una distància més

La carrera ‘bandolera’ compta amb tres distàncies, una més del que és habitual. Enguany s’afegeix una marxa senderista de 10km per completar l’oferta. A banda d’això, els 15km i els 524 metres de desnivell positiu, i els 25km de la prova reina amb els seus 1.372 metres de desnivell. La senderista, amb 410 metres de desnivell, eixirà a les 9.20, mentre que les altres dos ho faran conjuntament a les 9.00h des de la Plaça de l’Ajuntament de Senija.


Trail entre flors a Senija


Avituallament

Conten des de l’organització que el premi gros serà l’avituallament final. Un plat de menjar calent amb carn, doble ració de beguda i tota la calma per menjar-s’ho tot, que no serà poc. Abans, a més, es podrà gaudir d’una bona dutxa en les noves instal·lacions que pràcticament estan per estrenar el dia de la competició.

La samarreta Tuga

A més, s’ha anat fent a través del Facebook de la prova un ‘test’ per conèixer quin era, segons els participants, el millor model de samarreta. Al final, la que es donarà serà un Tuga de qualitat amb el disseny més votat.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »