L’Ocaive, al complet

La carrera de Pedreguer del pròxim cap de setmana ha arribat al límit amb 400 participants

La cursa forma part del Circuit de la Marina Alta que aspira a créixer l’any que ve amb més proves

L’Ocaive de Pedreguer arriba a la 6ª edició de la seua mitja marató. Per a aquesta cita, que forma part del Circuit de carreres de muntanya de la Marina Alta, ja no queden inscripcions lliures. Estan esgotades perquè s’ha arribat al límit que s’havien marcat des del Club Cametes i el Club Excursionista de Pedreguer. El límit eren 400 persones i ja tenen aquest número.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

4 de febrer

La cita de Pedreguer es disputa el pròxim cap de setmana. El diumenge 4 se celebra aquesta prova de tres distàncies, els 21km de la mitja marató, els 13,3km de la cursa i els 12km de la marxa senderista. La prova reina compta amb 200 corredors i corredores, mentre que les altres dues distàncies es reparteixen els altres 200 participants.

PUBLICITAT

Castell d’Aixa, el punt més alt

El Castell d’Aixa serà el punt més alt pel que passaran els corredors. Seran 606 metres d’altitud. Però la carrera passa per altres llocs emblemàtics de la zona, com el Castell de l’Ocaive, les basses de l’Ocaive, la Font d’Aixa o la Font de la tia Xima i els Poets.


La Lliga CxM de la Marina Alta és doble


PUBLICITAT

Avituallaments

La cita llarga, la de 21, tindrà tres avituallaments més el de meta, mentre que la carrera de 13,3 i la marxa de 12 tindran un més el de meta.

PUBLICITAT

Obsequis diferents

Per als que completen la carrera hi haurà dos premis. Per una part, una samarreta de mànega llarga, i per l’altra, uns guants polars per a l’hivern.

PUBLICITAT

Circuit de la Marina

La intenció de l’Ocaive, juntament amb la carrera del Gegant de Pedra amb què s’han unit, és fer més gran la dupla que forma el Circuit de carreres de muntanya de la Marina. Es vol arribar a pobles com Llíber, Benissa o d’altres poblacions que també tenen el seu trail. Es tracta d’unir-se per fer un circuit i enfortir la zona en tots els sentits.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] L’Ocaive, al complet […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »