Ara sí, Volta al Pantà de Tibi

La tercera edició es disputarà el 4 de febrer després de la suspensió obligada al setembre

La prova seguirà sent puntuable per al Circuit Trail vall del Joguet de 2017

Qui vol, pot, i a Tibi tenen clar que la seua Volta al Pantà s’ha de fer sí o sí. I així serà. La tercera edició va ser suspesa el passat setembre just un dia abans de celebrar-se. Però torna a la càrrega

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Una gran resposta

La cancel·lació va ser un cop molt dur. L’alerta 3 d’incendis va tindre la culpa dins d’una normativa que ha generat molta polèmica. Però la resposta ha estat inmensa, i s’han esgotat totes les places així que més de 500 corredores estaran pròxim diumenge 4 de febrer disposats a disfrutar dels parartges que presenta la III Volta al Pantano de Tibi.


Alerta en el Trail

 


PUBLICITAT

PUBLICITAT

Una Volta màgica

La carrera té una història pròpia. És la del pantà de Tibi, segons diuen el més antic d’Europa, construït al 1590 en temps de Felipe II. El ‘Pantano’ és el que li dóna nom a la prova i el que marca el recorregut, amb la presència de visió de l’aigua des de bona part de la prova i especialment amb el tram de pujada per les espectaculars escales i els seus 183 esgraons.

PUBLICITAT

Dues distàncies

La cita de Tibi planteja dues distàncies. La prova llarga amb 26 km i 1.265+ i la prova curta amb 17 km 670+. Siga una o l’altra, un bon repte per al principi d’any.

PUBLICITAT

Circuit Trail vall del Joguet

El que sí es mantindrà també és que la cursa segueix formant part del II Circuit Trail vall del Joguet. L’última prova del calendari era Ibi, però la Volta al Pantà de Tibi del 4 febrer de 2018 serà puntuable per a l’edició d’aquest 2017.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »