L’Open BTT XC arranca a Banyeres

La competició autonòmica compta en 2018 amb sis proves puntuables

El VII Open BTT XC Banyeres de Mariola és la primera de les proves que estan previstes per a aquest 2018. L’Open de BTT XC de la Comunitat Valenciana comença el diumenge dia 4 a la localitat de l’Alcoià. La localització, la zona d’acampada Molí l’Ombria.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Recorreguts

Hi haurà una volta de sortida de 5’2 kms amb 138 m de desnivell, i un circuit de 4’7 kms amb 187 m de desnivell. Per categories, s’hauran de donar diferents voltes. Els elits i sub-23 masculins faran la primera volta de sortida i altres cinc. Els màster 30 i júniors, 1+4, els màster 40 i cadets 1+3, i la categoria femenina 1+3.

PUBLICITAT

Categories

A la competició de Banyeres formaran part les categories màster 30, 40 y 50, cadets i dones (9’30h), Escoles (11h) i elits, sub-23 i júnior (12h).

PUBLICITAT

El calendari de l’Open

El calendari de l’Open BTT XC rep aquest 2018 sis proves. La citada de Banyeres de Mariola que obri el calendari, i altres cinc proves: La Vila Joiosa (18 de febrer), Xiva (11 de març), Onil (15 d’abril), Agost (20 de maig) i Villar del Arzobispo (27 de maig).

PUBLICITAT

Autonòmic

Igualment, ja s’ha fet oficial una data també important: el Campionat de la Comunitat Valenciana està previst per a l’1 de juliol a La Vall de Laguar.

PUBLICITAT

Creix i creix

La BTT continua cada any guanyant adeptes. Ho fa en diferents proves petites, però també en les proves oficials es nota un augment. La combinació de marxes amb proves puntuables, i especialment els recorreguts i l’emoció de cada carrera són el gran al·licient. A l’Open 2018 es tornarà una vegada més. Creix i creix.

LA POBLA I ALGINET

La localitat de Marines va obrir el Circuit  BTT Valencia i ara li arriba el torn a la segona de les proves puntuables. Serà diumenge a la Pobla de Vallbona. La pluja d’aquesta setmana ha permès tindre un circuit en perfectes condicions per a la cita del diumenge. S’espera un bon sol i un dia perfecte per a la segona prova del circuit.

L’altra cita del diumenge bttero és a Alginet, que acull la seua Marxa i ho fa com a prova puntuable per al Circuit BTT La Ribera. Per davant, 40km de competició per a un fum de categories, a partir dels 15 anys.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »