Orientació de rècord

14 proves donen llum a la Lliga de la Comunitat Valenciana per a aquest 2018

La primera cita és aquest cap de setmana, diumenge dia 4, a Chullila

Habitualment estava tenint una desena de proves. Fins i tot no arribava. Fa anys eren més, però la cosa havia decaigut. En 2018, però, l’orientació torna amb una força que direm, així ràpid, arrossegadora. Enguany seran 14 proves. Rècord de competicions per a una Lliga Autonòmica que es presenta emocionant davant de tantes cites.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Chulilla obri

La primera de les 14 dates programades per a la present Lliga Autonòmica d’Orientació, organitzada per la Federació de l’Esport de l’Orientació a la Comunitat Valenciana (FEDOCV), és a Chulilla. La localitat ja està preparada per rebre la gran quantitat de competidors i seguidors que mou aquest esport. Serà la segona edició del Trofeo Villa de Chulilla, organitzat pel Club Deportivo Discover Outdoor Sports.

PUBLICITAT

Calendari de tot tipus

En la Lliga Autonòmica 2018 hi haurà temps per a tot. Des de la primera cita de Chulilla fins l’última de desembre, a Xàtiva. Un any completíssim.

La segona prova serà l’11 de febrer a Llíria, i a partir d’aquí un mes després estarà la tercera cita, a Castalla, que tindrà prova dissabte 10 de març i diumenge 11. No serà aquesta l’única de les localitats amb doble prova: Ibi acollirà la Lliga el dissabte 24 de març i el diumenge 25.


agenda orientació/raids


PUBLICITAT

Santa Pola a l’abril

Després d’aquestes dues cites dobles, la competició viatjarà fins abril i fins a Santa Pola: el dia 15 serà aquesta 7ª cita. El calendari continuarà amb altra doble prova. Serà a Cofrents el dissabte 15 de setembre i diumenge 16.

A partir d’aquí, recta final. Primer, la 10ª prova serà a Alacant, i l’11ª a Albacete. Això serà el 7 i 28 d’octubre, respectivament. Al novembre només hi haurà una cita: el 18 a Castelló, per tancar la Lliga Autonòmica al desembre, el dia 9 a Alacant novament, i el 16 de desembre, l’última, a Xàtiva. En total, ni més ni menys que 14.

PUBLICITAT

Rànking 2017

En el record s’ha de tenir en compte com va acabar la Lliga de 2017. Van ser 9 proves i en les categories elit van vèncer, en homes, Àlex Tello (Valencia-O), i en dones Esther Gil (CE Colivenc).

PUBLICITAT

Per equips: Colivenc

El CE Colivenc va ser l’equip més destacat de la passada edició de l’Autonòmic. Es van imposar en la categoria de clubs, superant el Valencia-O, que va ser segon, i el CEAM Ibi-O, que va acabar tercer. Veurem que passa en aquest 2018 amb el calendari tan llarg que s’ha preparat.

Més dades:

 

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Orientació de rècord […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »