Autonòmic de relleus

El Campionat de la Comunitat se celebra diumenge a Villanueva de Castellón

El duatló de Vila-real animarà un cap de setmana on queda ajornat el Duatló a Crevillent

Els duatlons continuen el seu camí durant l’hivern. I arriba el Campionat Autonòmic de relleus. Una prova explosiva, un altre títol en joc dels molts que hi haurà aquesta temporada 2018. L’altre front obert a la Comunitat serà el Circuit de Castelló, que tindrà la seua segona cita, a Vila-real, i ens quedem amb les ganes del Duatló de Crevillent No Drafting.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Villanueva de Castelló acull el seu duatló, realment ràpid i curt, amb 2,5km a peu, 10 de ciclisme i 1,25km de carrera a peu per acabar. Serà una prova que, a més de ser Autonòmic de l’especialitat, formarà part del Circuit de Duatlons de la Ribera del Xúquer.

PUBLICITAT

3 components

Cada equip estarà format per tres corredors o corredores. Cadascú farà un dels tres sectors. El centre neuràlgic estarà al parc de l’Estació de la localitat de la Ribera.

PUBLICITAT

Més de 60 equips

Hi ha apuntats més de 60 equips a la prova, que es preveu realment atractiva per la seva velocitat. En total, més de 180 duatletes. També hi haurà, paral·lelament durant el cap de setmana, però el dia abans, dissabte, la fase provincial dels Duatlons Escolars.

PUBLICITAT

Castelló: 2ª cita

L’altre punt de mira del duatló és a Castelló. El Circuit de Duatlons de la província rep la segona prova després de la disputada a Almenara. Ara toca Vila-real. La prova serà el dissabte dia 3 amb la distància sprint (5/20/2,5), que a més serà Copa Provincial de Castelló.

PUBLICITAT

Ajornat el NDS Duatló Crevillent

Este cap de setmana havia de viure’s a Crevillent el Duatló Crevillent, inici de la No Drafting Series. La prova però ha estat ajornada fins pròxim 11 de novembre per qüestions administratives, una vegada part del seu recorregut coincidia amb el recorregut que l’etapa de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana farà dissabte 3 de febrer per terres alacantines.

L’inici de la No Drafting Series haurà d’esperar al pròxim 4 de març a Orihuela.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Autonòmic de relleus […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »