Cap de setmana de trail

Tres cites són les que destaquen entre les moltes del cap de setmana: Tibi, Ocaive i Aigües

Per davant, dos dies on l’elecció és molta i variada, prova de la bona salut del trail a la Comunitat

Viu la Comunitat Valenciana una espècia d’època daurada del món del trail. De carreres hi ha tantes que el corredor i la corredora tenen opcions arreu. El cap de setmana que se’ns presenta és un bon exemple, perquè no es tracta de quantitat, sinó que a més hi ha qualitat. A més, d’entre les moltes carreres, tres són les pedres precioses: el Pantà de Tibi, l’Ocaive de Pedreguer i el Trail d’Aigües.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Tibi i el pantà

A Tibi es parlarà diumenge d’història, amb el seu pas pel pantà, el més antic d’Europa, construït al 1590 en temps de Felipe II. El ‘Pantano’ li dóna nom a la prova i el que marca el recorregut, sempre visible i amb els seus 183 esgraons. La carrera planteja dues distàncies:. 26 km i 1.265+ de la llarga, i la curta amb 17 km 670+.


Ara sí, Volta al Pantà de Tibi

PUBLICITAT

Ocaive, de la Marina

El Circuit de la Marina de curses de muntanya engloba dues cites, l’Ocaive i el Gegant de Pedra. Ara arriba la primera d’elles i ho fa amb el cartell de complet des del principi d’aquesta setmana amb més de 400 participants que tindran oportunitat de disfrutar de la VI Mitja Marató de Muntanya Ocaive Pedreguer.

Vistes les coses, l’èxit està aconseguit. Es tracta de tres distàncies, 21km 1150+ de la mitja marató, 13,3km 550+ de la cursa i 12km de la marxa senderista, amb eixida des de Pedreguer i envoltant el cim de l’Ocaive amb els seus 330 metres d’altitut i el Tossal de la Llosa.


L’Ocaive, al complet


PUBLICITAT

Trail d’Aigües

El Trail d’Aigües està tornant a ser el que va ser, una gran prova. Després d’una aturadeta i després sobretot del retorn de l’any passat, ací el tenim de nou. Ha estat bressol de grans corredors i corredores i com a tal vol continuar. Seran els seus clàssics 15kmy 1.000 metres de desnivell acumulat. L’eixida, diumenge 4 a les 9.30h.


El Trail de Aigües se queda


 

PUBLICITAT

I Cabanes…

Però ja ho hem dit: el cap de setmana està ben ple. Dissabte 3, marxa amb la XVIII Marxa a Peu de Cabanes. 23km per una part i els 13km no competitius per l’altra. Eixida i arribada a la Plaça dels Hostals, a les 09:00h.

PUBLICITAT

I l’Alèdua

Una altra de les cites és el VI Aledua Trail de Llombai. La prova compta amb les distàncies de 23km, que té 288 inscrits, i la d’11km, que compta amb quasi 350. Novament aquest trail crida l’atenció dels trailrunners de la Comunitat. La prova és diumenge.

I Benissoda

Una prova que també animarà el cap de setmana serà el II Trail de Benissoda. Una prova que comença a les 09:30h i que comptarà amb 15 Km i 570m de desnivell positiu. També estava previst, a Canals, el IV Sprint Trail i Marxa Túnel de Canals, però finalment s’ha hagut de suspendre.

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »