Una immensa capa de neu

Un repàs visual a les nostres muntanyes després de la gran nevada del cap de setmana

@santivalleys (Famorca)

Neu per tot arreu. De nord a sud de la Comunitat Valenciana, a l’interior de les provincies de Castelló, València i Alacant, deixant unes imatges espectaculars de les nostres muntanyes, sempre atractives, més encara amb este inusual extens mant de color blanc.

No hem volgut deixar l’oportunitat de recopilar algunes de les fotografies que heu compartit a través de les xarxes socials aquells valents que heu anat a trobar-vos en les nostres muntanyes vestides de blanc…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Castelló: Penyagolosa i…

La neu ha cobert el Penyagolosa el nostre cim senyera amb els seus 1813 metres d’altitud, però també altres zones de la província. Repassem algunes imatges de El Boixar, a la Tinença de Benifassà, el port de Querol, Culla o Morella, gràcies a @persenda, @7pobles, @morellaturismo, @AltMaestrat o @ElToro09.

PUBLICITAT

València: Mondúver, Benicadell i…

La província de València també s’ha vist sorpresa per la neu en bona part de la seua extensió, bé per l’interior a zones de La Serranía, la comarca Requena Utiel o bé a les muntanyes de la Safor, amb el Mondúver i el Benicadell com a grans referents. A més també arrepleguem imatges d’altres zones com ara Benagéber, Chera, Alpuente… amb imatges de @avamentpred, @trailvalencia, @Preven_IIFF_CV, @AlpuenteA, @joanbela,

PUBLICITAT

Alacant: Aitana, Puig Campana…

Les grans muntanyes d’Alacant també han rebut la neu i han fet disfrutar a molts dels amants de la natura. Alguns tractant de fer aventures diferents en bicicleta, ja siga en asfalt o en muntanya. Arreplguem algunes fotos d’Aitana, Puig Campana, Montcabrer, Petrer, Alcoi, Guadalest, Penaguila, Famorca, La Serrella… amb imatges de @Preven_IIFF_CV, @jordireigfisio, @pisaelpedal, @PacoWatios, @gruporescateba, @santivalleys, Marcos S. Gomis

PUBLICITAT

I una reflexió

Més enllà de l’anècdota i de l’oportunitat de disfrutar de la muntanya i de la natura com no podem fer-ho de forma habitual, queda una reflexió: qué punyetes li estem fent al món perquè en apenes 10 dies passem de tindre les temperatures més elevades de gener en el registre històric, amb xifres per damunt de 25 graus, a tindre dies després una nevada ampla, constant i que cobreix quasi tot l’interior de la Comunitat Valenciana…

PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Pòdiums valencians a la neu | Sense Límits Aventura - […] Una immensa capa de neu […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »