L’Ocaive situa els primers líders

La prova que inicia la Lliga de CxM de la Marina situa al capdavant de la competició Aïda Pérez i Pol Rodríguez

400 corredors i corredores es donen cita al conjunt de les tres proves del diumenge

L’Ocaive de Pedreguer va obrir foc amb la primera de les dues cites de la Lliga de CxM de la Marina. Un diumenge sense pluja i sense neu tot i que al llarg de la setmana la comarca va rebre la visita del blanc. La prova va acollir la mitja marató que puntuava per a la competició que comparteix amb el Gegant de Pedra d’Ondara, i també els 13km. Tot, amb 400 participants a l’eixida.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Mitja i Lliga

La Lliga de la Marina, aquesta nova idea que ha unit l’Ocaive i el Gegant de Pedra, va viure ahir el seu primer dia. La prova de Pedreguer ha obert la caixa dels trons amb els seus 21km, que era la carrera on s’havia de córrer per puntuar a la Lliga.


La Lliga CxM de la Marina Alta és doble


PUBLICITAT

Pérez i Rodríguez, líders

Els primers líders són Aïda Pérez, del CA Dianum, i Pol Rodríguez (Independent). Pérez es va imposar als 21km amb un temps de 2.21.28. A més de 13 minuts va arribar la segona classificada, Alba García, del Green Power (2.34.53). Tercera va acabar Anto Valero, amb 2.39.59, del Club Espeleològic Gata.

PUBLICITAT

Ajustat en homes

En categoria masculina, les diferències entre els primers no van ser tan grans. Es va imposar Pol Rodríguez amb un crono de 1.52.21, seguit de Pedro José Martínez (Esports Colau Trail) amb 1.55.39. En tercera posició es va classificar David Ruiz (Aper Alcoi), amb 1.58.35.

PUBLICITAT

13km: Fuentes i Vengut

L’Ocaive tenia altres dues proves. La carrera de 13km i la marxa senderista. En la carrera, el triomf va ser per a Marieta Fuentes i Héctor Vengut.

Fuentes va guanyar més de deu minuts d’avantatge respecte a Rosa María Lara, i més de quinze respecte a la tercera, Raquel Bertomeu. En homes, Vengut es va imposar amb poc més de dos minuts de marge respecte a Daniel Martínez, i amb quasi tres minuts sobre el tercer, Christian David Jiménez.

PUBLICITAT

Locals

Les victòries en categoria local van ser per a José Enrique Navarro (Cametes) en la prova de 21km, mentre que en la de 13km es van imposar Analía Pascual (Cametes) i Óscar Fornés (Cametes).

I ARA… EL GEGANT DE PEDRA 

Quasi sense temps per  descansar, pròxim 18 de febrer arriba la segona parada de la Lliga de Carreres per Muntanya de la Marina Alta. La cita tindrà lloc a Ondara amb el IX Gegant de Pedra Serra de Segària, prova que organitzen des del Club Atletisme Ondara i l’Ajutament de la localitat i que per a esta edició presenta novetats en el seu recorregut…

La Serra de Segària, serà de nou l’escenari que acollirà centenars de corredors que tractan de dominar el Gegant, en una prova que presenta una doble distància de 20 km o 14,5 km, -a més de la marxa senderista de 14,5 km- que comptarà a més amb l’al.licient de ser la prova definitiva per a establir els guanyadors de la recent estrenada Lliga de Carreres per Muntanya de la Marina Alta.

Les inscripcions estan obertes a la plataforma de www.somesport.com fins el 15 de febrer al preu de 12 euros.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] L’Ocaive situa els primers líders […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »