Campions autonòmics de duatló per relleus

Villanueva de Castelló corona el CT Arena Alicante y el Vialterra Algemesí 

Un bon matí de duatló a un bon escenari. Eixe és el resum del que passat diumenge es va viure a Villanueva de Castelló, localitat de la Ribera què va viure als seus carrers el Campionat Autonòmic de Duatló per relleus, que va acabar atorgant la victòria al CT Arena Alicante en categoria masculina i al Vialterra Algemesí en categoria femenina.   

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Duatlons x 3…

Vora 200 duatletes -63 equps, 180 duatletes- afrontaren este diumenge una competició diferent, una modalitat emocionant que constava d’equips de 3 rellevistes on cadascun d’ells completa un duatló en distància super-sprint abans de donar el relleu al seu company, sent el temps total dels 3 rellevistes el que compta per a la classificació final.

Els carrers de Villanueva de Castelló, amb el centre neuràlgic fixat al Parc de l’Estació i el Mercat Municipal, acolliren un recorregut amb els 3km de carrera a peu, 9km de ciclisme i 1’5km de carrera a peu.

PUBLICITAT

Homes: CT Arena…

Els primers a prendre la sortida han sigut els equips A masculins, on des de els primers kilòmetres s’ha format un grup de 3 equips favorits lluitat per la disputa del títol. Després d’una disputa molt emocionant durant els tres relleus la classificació final ha sigut:

 1. C.T. ARENA ALICANTE (Guillem Segura, Javier Magallón i Javier Carratala)
 2. CT HURACAN CULTBIKES (Francisco Aleixandre Rodriguez, Mark Tanner i Roberto Garijo)
 3. CEC ANTELLA – FRUTAS TONO (Joan Aliaga, Rubén García, Jose Lluch)

PUBLICITAT

Dones: Vialterra Algemesí…

Dos minuts després era el torn per als equips femenins on una espectacular remuntada de Salut Borrás al tercer relleu ha proclamat campiones a les rellevistes del TRIATLÓ VIALTERRA ALGEMESÍ, quedant el podi final:

 1. TRIATLÓ VIALTERRA ALGEMESÍ (Inma Masiá, Ainhoa Chorda i Salut Borrás)
 2. CD ADESAVI SAN VICENTE TRIATLON (Paula Chafer, Irene García, Sara García)
 3. S.D.CORRECAMINOS (Maria Luisa Guillen, Yolanda Mir, Ana Maria López)

PUBLICITAT

Open: Antella, Vialterra i Huracan

Finalment s’ha donat l’eixida de la prova Open, on a més de les categories masculina i femenina, se sumava la categoria Mixta formada per equips amb rellevistes d’ambdós sexes. Els podis de la prova Open han quedat de la següent manera:

Masculins

 1. CEC ANTELLA – FRUTAS TONO – B (M. Angel Bataller, M. Angel Marin, Flore Honrubia)
 2. TRIATLO CARCAIXENT – B (Aitor Mateu, Ricard Andreu, Jordi Beneyto)
 3. EQUIP NO FEDERAT (Javier Gimenez, Jose Miguel López, Josep Garrido)

PUBLICITAT

Open:

Femenins

 1. TRIATLÓ VIALTERRA ALGEMESÍ – B (Eva Hidalgo, Maite Juan, Amparo Borràs)
 2. TRIATLÓ VIALTERRA ALGEMESÍ – C (Paula Aviñó, Alicia Adam, Laia Mascarell)
 3. EQUIP NO FEDERAT (Gemma Domenech, Claudia Salvador, Carla Torres)

Mixt

 1. CT HURACAN CULTBIKES (Borja Santos, David Trapero, Sandra Gans)
 2. CEC ANTELLA – FRUTAS TONO (Edu Miedes, Jaime Piqueres, Aurora Piqueres)
 3. TRIESPORT ROQUETTE (Vicente Arribas, Kiko Vila, Amparo Ródenas)

CIRCUIT DUATLONS

Cal destacar que aquesta prova és la primera del Circuit de Duatlons Ribera del Xúquer – Caixa Popular, que tindrà la seua propera seu a Antella el 18 de Febrer. A més de ser la primera prova de la nova Copa Equips de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »