Pòdiums valencians a la neu

Victòria de Laia Mateu i segona plaça d’Erik Coronado i Bernat Mateu al Campionat d’Espanya d’Snow Running a Sierra Nevada

Perquè després diguen que la neu no és cosa nostra. Grans resultats de la selecció valenciana FEMECV al Campionat d’Espanya d’Snow Running que passat cap de setmana va celebrar-se a Sierra Nevada. Fins a 3 medalles va aconseguir la nostra delegació, que va vore com especialment els més joves van ser els que aconseguiren pujar-se al pòdium. 

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

A Sierra Nevada…

El Campionat d’Espanya d’Snow Running va ser a Sierra Nevada, però perfectament es podia haver disputat a casa nostra, a qualsevol de les nostres muntanyes que estos dies presenten també una immesa capa blanca després de les nevadas i les baixes temperatures d’estos dies.

http://senselimitsaventura.com/2018/02/04/una-immensa-capa-de-neu/

PUBLICITAT

Neu i altitud…

Els participants al Campionat d’espanya d’Snow Running havien d’afrontar un recorregut de 12,70 km 920+ en categoria absoluta, i de 8 km 663 + per a les categories cafeto i juvenil, en els dos casos amb exigida i arribada a Pradollano, a l’estació d’esquí de Sierra Nevada.

Els nostres corredors havien de fer front a la neu, el fred i també l’altitud, ja que la prova té lloc sempre per damunt dels 2000 metres d’altitud, arribant als 2700 metres d’altitud a Borreguiles.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Els més joves…

I a la neu, els més joves dels nostres van ser els que obtingueren uns millors resultats amb Laia Mateu aconseguint la victòria en categoria cadet. La corredora de Xodos va ser la més ràpida i torna a demostrar la seua versatilitat i el seu nivell en l’àmbit nacional que ja va demostrar sl 2017 aconseguint Cadet de la Copa d’Espanya CxM FEDME, subcampiona d’Espanya Cadet de Kilòmetre Vertical.

A més, també entre els joves subcampionat promesa per al seu germà Bernat Mateu, i en categoria junior segona plaça també del corredor de Muro d’Alcoi Erik Coronado que va aconseguir un subcampionat inesperat.

PUBLICITAT

Així ho explica al seu facebook. «Carrera dura al ser por nieve y de noche y de temperaturas de -10°. Carrera de 8 km con 670 m +. Carrera a la que llegaba en medio de la preparación para mi primer maraton de montaña y llegaba casi al 100%. Hablando con mis compañeros de viaje les decia que no tenia ganas y que era muy corta para mi, que no tenia ninguna opción de podium. Pero al empezar la carrera me encontraba bien y motivado, empeze y el tio del mazo vino y me lo explico pero me repuse pronto y fui a por todas y al final entre 3 de la general de la carrera y SUBCAMPEON JUNIOR DE SNOWRUNNING DE ESPAÑA no me lo podia creer. Carrera que con técnica me ganaban todos pero a cabeza y a cojones pocos jajajajaj».

Els majors

En categoria senior, els nostres representants van ser Maria Beltran i Carlos Pascual. En el cas de Maria, la de Simat va acabar en la posició cinquena, mentre que el de Cocentaina va fer el que fa 10, però el tercer en categoria de veterano en la seua 4 presència a este campionat.

Una experiència corrent a -15 ºC


Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Més pòdiums valencians a la neu | Sense Límits Aventura - […] cap de setmana per doble partida: d’una banda al Campionat d’Espanya Snow Running que va tindre lloc a Sierra…
  2. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] Pòdiums valencians a la neu […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »