El Gegant de Pedra es reinventa

Nou recorregut en el IX Gegant de Pedra Serra de Segària a Ondara de pròxim 18 de febrer, prova que tanca la Lliga CxM de la Marina Alta

El Gegant desafia de nou. Però esta volta de forma diferent. Pròxim diumenge 18 de febrer arriba la IX Gegant de Pedra Serra de Segària a Ondara, amb novetats en el seu recorregut, però amb la mateixa filosofia de sempre. Conéixer, disfrutar i respectar a la muntanya…. 

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Amb canvis…

Este NOU GDP 9.0, el Gegant de Pedra presenta algunes novetats sustancials respecte de passades edicions. La primera d’elles el fet que està integrada dins de la Lliga CxM La Marina Alta, fet que li atorga un plus d’emoció a la prova per aquells que volen ser els primers campions de la Lliga, i la segona pel nou recorregut que presenta esta prova que tindrà ara 20 km.

«En esta IX edició intentem minimitzar més encara l’impacte dels participants cap a la muntanya, així com gaudir de zones noves per on la prova no havia passat abans» expliquen des del Club Atletisme Ondara, organitzadors de la prova en companyia de l’Ajuntament de la localitat de la Marina.

PUBLICITAT

El track…

La distància es manté pràcticament igual, en tot cas s’incrementa lleigerament fins els 20 km, amb l’habitual eixiada i meta al Parc Municipal Serra de Segària, però es visiten noves zones. «S’ha agefit un tram molt corredor passant pel merendero del Verger, que si aplegues cansat o pagaràs» indiquen. Per conéixer recorregut podeu visitar el track a la web de wikiloc, a més d’acudir a la xarrada tècnica de pròxim 17 de febrer a la tenda Llença Esports.

PUBLICITAT

INSCRIPCIONS

Consulta les dades de les 3 modalitats

Si vols participar al IX Gegant de Pedra Serra de Segària a Ondara pròxim diumenge 18 de febrer pots formalitzar la teua inscripció a la plataforma de www.somesport.com. Recorda que hi ha 3 modalitats Trail de 19 km o 14,5 km o marxa senderista de 14,5 km, i que hi ha un màxim de 750 participants en total. No et quedes sense la teua plaça! Les inscripcions acaben pròxim 15 de febrer.

PUBLICITAT

A per La Lliga 

El Gegant de Pedra serà el punt i final a la primera edició de la Lliga CxM La Marina Alta on arriben com a líder Aida Pérez (CA Dianum), i Pol Rodríguez (Independent).

Aida Pérez es va imposar als 21km a Pedreguer amb un temps de 2.21.28, la segona classificada va ser Alba García (Green Power ST) i tercera va acabar Anto Valero (Club Espeleològic Gata)

Pol Rodríguez es va imposar a Pedreguer amb un crono de 1.52.21, seguit de Pedro José Martínez (Esports Colau Trail), tres vegades guanyador del Gegant de Pedra i gran aspirant al títol de la Lliga. En tercera posició es va classificar David Ruiz (Aper Alcoi)

PUBLICITAT

I al 2018 més Lliga CxM Marina Alta 

Després de la bona experiència d’este primer any, amb ple d’inscripcions en l’Ocaive de Pedreguer i segurament també al GDP 9.0 a Ondara, des de la Lliga estan treballant ja en la pròxima edició de la Lliga CxM Marina Alta al 2019 que comptarà amb més proves ja que estan en converses en altres cites de Trail de la Marina interessades en formar una lliga que podria ser de 5 proves a disputar entre febrer i abril.

ELS AROMES DE SEGARIA 

Més enllà de còrrer el Gegant de Pedra és una prova que preten estendre el coneiximent de la muntanya. És la millor manera de respectar-la.

Per això, feren recentment les II Jornades del Gegant, amb xarrades respecte de la Serra de Segària, i pròxim 18 de febrer, hi ha també activitat paral.lela per als acompanyants com ara un taller medi ambiental que plantetja una recollida de plantes aromàtiques de la serra i posterior elaboració de sals de bany.

És gratuït i obert a tot el públic que vullga aproparse a la nostra serra el diumenge 18 al matí.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. El Gegant decideix la Lliga | Sense Límits Aventura - […] El Gegant de Pedra es reinventa […]
  2. El Circuit Trail Marina es multiplica | Sense Límits Aventura - […] El Gegant de Pedra es reinventa […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »