VIDEO: Més bandolers que mai a Senija

Senija acull pròxim diumenge el VI El Camí dels Bandolers, enguany amb tres distàncies i…

Senija es prepara per a disfrutar de la natura en tota la seua esplendor. Bé per els atmerlers en plena floració com a passades edicions, bé amb les muntanyes reviscolant després de la pluja i les neus dels últims dies.

Senija acull pròxim diumenge 11 de febrer el VI El Camí dels Bandolers, amb més bandolers que mai gràcies a la seua triple distància que presenta enguany. Si vols ser un dels bandolers del Trail, encara estàs a temps de fer la teua inscripció…

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Vídeo: Els bandolers del Trail

De la mà del Grup de Muntanya Bandolers de Senija i de l’Ajuntament d’esta localitat alacantina de la Marina pròxim diumenge 11 de febrer arriba el VI Trail El Camí dels Bandolers, una prova amb que enguay presenta una distància més per a caminants de 10 km que s’afegeix a les dos opcions per a corredors: 15km 524 + de la prova curta, i els 25 km 1372 + de la prova reina.

No hi ha excusa per a faltar a esta prova amb personalitat pròpia i amb un gran ambient de Trail tant a la muntanya com a l’esmorçar dels bandolers posterior, que han volgut reflectir a un video promocional.

Vos presentem el video promocional i aprofitem per a relitzar un nou sorteig de 2 xupetins!1.- DÓNA-LI Al "M'AGRADA" D'AQUESTA PÀGINA2.- DÓNA-LI Al "M'AGRADA" A AQUESTA PUBLICACIÓ, COMPARTEIX-LA I DEIXA UN COMENTARI ETIQUETANT A ALGUN/A AMIC/A AMB EL/LA QUE PARTICIPARIES L'11-2 A SENIJA.Molta Sort!- – – – – – Os presentamos el video promocional y aprovechamos para relizar un nuevo sorteo de 2 chalecos!1.- DALE AL "ME GUSTA" DE ESTA PÁGINA2.- DALE AL "ME GUSTA" A ESTA PUBLICACIÓN, COMPÁRTELA Y DEJA UN COMENTARIO ETIQUETANDO A ALGÚN/A AMIGO/A CON EL/LA QUE PARTICIPARÍAS EL 11-2 EN SENIJA.¡Mucha suerte!

Publicado por El Camí dels Bandolers, Senija en Jueves, 25 de enero de 2018


PUBLICITAT

INSCRIPCIONS

Les inscripcions per al VI Trail El Camí dels Bandolers a Senija de pròxim 11 de febrer en les seues tres modalitats estan obertes a la plataforma de www.mychip.es. No ho deixeu-ho passar si voleu ser un dels bandolers del Trail!

El termini d’inscripció finalizza pròxim dijous 8 de febbre a les 1400 h!

PUBLICITAT

Respirant natura 

La Cova de la Garganta, l’alt del Moro, la Creu o els Morterets són alguns dels punts destacats d’una prova que té un recorregut autènticament trencacames i que fara patir i disfrutar als corredors que vullguen acostar-se a Senija per a disfrutar de la natura i dels paratges d’esta localitat i també dels termes municipals de Llíber, Benissa i Gata de Gorgos.

L’eixida de la prova serà a les 9.00h des de la Plaça de l’Ajuntament de Senija, mentre que la marcha senderista eixirà a les 9.20.


PUBLICITAT

Aspirants a bandolers

Entre els que de moment shan inscrit al VI Trail El Camí dels Bandolers a Senija anotem alguns noms destacats de corredors que aspiren a la victòria i demostrar que són els millors bandolers del Trail. En homes Josué Aran (On-Irun Calp), o Erik Coronado (Corremón Trail) que acaba de ser subcampio d’Espanya junior en Snow running,

I bandolers sense fronteres

Com a curiositat, hi ha entre els inscrits alguns corredors de clubs extrangers com ara el Swaledale Runners, Ambleside AC, o el Todmorden Harriers, tots els de diversos punts d’Anglaterra.

Les inscripcions estan obertes fins dijous 8 de febrer a les 14:00 h

Terra ‘perillosa’

És terra de bandolerisme antic, de contraban i de gent que s’havia de guanyar la vida. És Senija i el seu entorn un paratge ple d’amagatalls on els valents d’èpoques passades esperaven la seua oportunitat. I és ara un lloc característic de la Marina on es fa un trail de bona collita.

Avituallament

Conten des de l’organització que el premi gros serà l’avituallament final. Un plat de menjar calent amb carn, doble ració de beguda i tota la calma per menjar-s’ho tot, que no serà poc. Abans, a més, es podrà gaudir d’una bona dutxa en les noves instal·lacions que pràcticament estan per estrenar el dia de la competició.

La samarreta Tuga

A més, s’ha anat fent a través del Facebook de la prova un ‘test’ per conèixer quin era, segons els participants, el millor model de samarreta. Al final, la que es donarà serà un Tuga de qualitat amb el disseny més votat.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cap de setmana de Trail | Sense Límits Aventura - […] VIDEO: Més bandolers que mai a Senija […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »