A defensar el lideratge a Vall d’Uixó

Beltrán i Del Campo arriben líders a la segona prova de la Lliga CxM de la FEMECV

Després de Crevillent les espases estan en alt per agafar posicions en les classificacions generals

Lluna Beltrán (Like Sport Lurbel) i José Luis Del Campo (Mur i Castell-Tuga) tenen feina. I molta, perquè si bé són els actuals líders de la Lliga CxM de la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana (FEMECV), això mateix els posa en el punt de mira de tothom. La segona prova és a Vall d’Uixò el pròxim diumenge dia 11. Veurem què passa, tenint en compter a més la presència d’altres grans corredors com ara Cristóbal Adell que no aspiren a la Lliga, però que buscaran la victòria a la Vall.

L’emoció està garantida i encara hi ha moltes possibilitats per a tots els corredors aspirants al títol. Recorda que pots votar al teu favorit a la nostra enquesta punxant al següent enllaç

La Liga CxM FEMECV més oberta


PUBLICITAT

Vall d’Uixò és duresa

Vall d’Uixò ofereix una prova organitzada pel Club Muntanyisme Penya Mur i Castell amb diferents distàncies. Els 25km i 1.500m de desnivell positiu de la prova reina seran ben durs, amb una constant pujada i baixada, especialment definitiva pot semblar la baixada final dels últims 5 km fins arribar a la línea de meta, on es passa dels 690 metres d’altitud del punt més alt de la prova als poc més de 15o de la meta.

Al mateix temps, hi haurà la distància de 10,5km i 450 metres de desnivell positiu per als cadets i júniors. Per veure l’emoció de les eixides, a partir de les 9.00h.

PUBLICITAT

Defensa del lideratge

Beltrán i Del Campo van vèncer a Crevillent demostrant que estan en un bon moment de forma. Però la competició és llarga i apunta maneres aquesta temporada. La Lliga CxM FEMECV té moltíssim a dir encara. I no només en les categories individuals, sinó també per equips. De fet, a Vall d’Uixó s’espera noms importants, així que la batalla està assegurada.


Del Campo i Beltrán obrin la Lliga


PUBLICITAT

Perseguida per…

Lluna Beltrán és la líder, però darrere té a Eva Castells (Maratón Crevillent) i Gloria Company (Like Sport Lurbel), a més d’una llista de corredores que tenen el podi en el punt de mira.

PUBLICITAT

Del Campo i el retrovisor

Passa el mateix en homes. José Luis Del Campo mira amb el retrovisor, perquè estem a principi de la Lliga i encara hi ha molt per fer. Darrere d’ell es troben Francisco Vicente Macia i José Antonio Luna. Els dos corredors del Maratón Crevillent tampoc no es poden relaxar pel que tenen darrere, perquè a Vall d’Uixó la nòmina de corredors és important.

PUBLICITAT

Per equips

Però no només hi ha batalla de manera individual. La categoria per equips també té el seu espai i, per tant, la seua part d’estratègia per part de cada club.

A Crevillent van donar un pas endavant el CD de Montaña y Escalada Like Sport Lurbel en categoria femenina, i el Maratón Crevillent en homes.

ADELL, EL FAVORIT 

Més enllà del Campionat de Lliga CxM FEMECV, la prova a la Vall presenta alicients per si soles, i també corredors que opten a la victòria sense pensar en la lliga. És el cas del corredor d’Albocàsser Cristobal Adell (CM Vistabella) que estarà a la línea d’eixida i que sens dubte és un dels grans favorits a la victòria de la prova.

Adell, campió de la lliga al 2011, 2012 i 2013 està preparant-se per a una temporada amb un objectiu ambiciós com és el Mundial de Trail a la Penyagolosa trails. De fet, ja ha confirmat la seua presència a la Advanced de la TransGrancanaria de pròxim 21 al 25 de febrer on aspira a aconseguir una de les places per al Mundial

Autor: Rafa Mora

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | Sense Límits Aventura - […] A defensar el lideratge a Vall d’Uixó […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »