Més pòdiums valencians a la neu

Ampla nòmina de medalles dels valencians al Campionat d’Espanya de Triatló d’Hivern celebrat a Ansó

Victòria de Beatriz Barberà en junior femení i de Gerard Bailach i Beatriz López en grups d’edat

Neu per partida doble. La que tenim estos dies a la Comunitat Valenciana en esta onada de fred, i la que està duent-nos alegries en forma de grans resultats per als nostres esportistes.

Passat cap de setmana per doble partida: d’una banda al Campionat d’Espanya Snow Running que va tindre lloc a Sierra Nevada i d’altra banda al Campionat d’Espanya de Triatló d’Hivern que va tindre lloc a Ansó (Osca) i on aconseguirem 3 victòries i diversos pòdiums destacats, donant continuitat als bons resultats aconseguits en anys anteriors.  

Campions també a l’hivern

Campions d’Espanya de Triatló en la neu


PUBLICITAT

Ampla representació…

Com a passades edicions, hi hagué una ampla representació de triatletes valencians i dels nostres clubs a estos Campionats d’Espanya de Triatló d’Hivern que es celebraren a la localitat oscense d’Ansó, al pirineu aragonés.

Allà hagueren de completar un triatló diferent amb un segment de carrera a peu pels carrers empedrast de la localitat aragonesa, un segment de bicicleta de muntanya de pujada continuada fins a les pistes d’esquí del Espacio Nórdico Linza, i al remat, un segment d’esquí de fons a l’estació, que en categoria elit va comptar amb la victòria de Alba Xandri (Saltoki Trikideak) i Pello Osoro (Delteco Eibar Triatloi Taldea).

PUBLICITAT

Victòries i pòdiums en junior

Els millors resultats dels nostres triatletes arribaren en la categoria junior femení on Beatriz Barberá (Tripuçol) va aconseguir la primera posició, amb Alba Martín (CEA Bétera) acabant en segona plaça, després d’un gran esforç de més de 3 hores de competició, amb un temps de 03:19:32 i 03:22:35 respectivament, sent les dos úniques representants femenines que acabaren la prova.

PUBLICITAT

CDM Avant Moncada en junior

També en categoria junior, però masculí, José Miguel Giménez (CDM Avant Moncada) va pujar al pòdium en acabar tercer amb un temps de 02:30:29, reeditant el gran resultat aconseguit l’any passat a Reinosa.

Els seus companys de club Vicente Catalán i Adrián Monteagudo acabaren en quarta i sisena posició respectivament, fet que va permetre al CDM Avant Moncada repetir la victòria global per equips en modalitat junior aconseguida l’any passat.

PUBLICITAT

Victòries en GGEE…

Les victòries per a la nostra representació a este Campionat d’Espanya de Triatló d’Hivern es completaren també en diversos grups d’edat on Gerard Bailach (CEA Bétera) va aconseguir la victòria en el GGEE de 20 a 24 anys amb un temps total de 02:32:21, amb victòria també de la seua companya de club Beatriz López (CEA Bétera) en GGEE de 25 a 29 anys amb un temps de 03:57:39.

També als GGEE cal destacar la segona plaça de Gemma Monferrer (CA Correliana) en el grup d’edat de 45 a 49 anys.

PUBLICITAT

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »