Cap de setmana de Trail

Fins a 5 proves amb la segona de la Lliga CxM FEMECV, nova parada al Circuito Trail Valencia, el Trail dels Bandolers a Senija i l’Aventador a Genovés

Quina millor manera de combatre el fred.. que córrer per muntanya! Això és el que tornaran a fer pròxim cap de setmana milers de corredores i corredores a les nostres terres que ja és habitual tenen molt on triar.

Fins a 5 proves este cap de setmana amb la segona del Campionat de Lliga CxM FEMECV a la Vall d’Uixó, una nova parada del Circuito Trail Valencia a Xeresa, el Trail El Camí dels Bandolers a Senija, la Mitja de l’Aventador a Genovés i el Trail Xio a Llutxent. I a més dos cites de canicross per a correr a 6 pates. Qui no corre és per què no vol…  

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp


PUBLICITAT

Campionat de Lliga a la Vall…

Diumenge 11 de febrer arriba a la Vall d’Uixó la segona parada del Campionat de Lliga CxM FEMECV. Lluna Beltrán (Like Sport Lurbel) i José Luis Del Campo (Mur i Castell-Tuga) arriben a com a líders a una prova que, organitzada pel Club Muntanyisme Penya Mur i Castell, presenta diferents distàncies.

Els 25km i 1.500m de desnivell positiu de la prova reina seran ben durs, amb una constant pujada i baixada, especialment definitiva pot semblar la baixada final dels últims 5 km fins arribar a la línea de meta, on es passa dels 690 metres d’altitud del punt més alt de la prova als poc més de 15o de la meta.

Al mateix temps, hi haurà la distància de 10,5km i 450 metres de desnivell positiu per als cadets i júniors. Per veure l’emoció de les eixides, a partir de les 9.00h.

A defensar el lideratge a Vall d’Uixó


PUBLICITAT

Més bandolers a Senija

També diumenge 11 de febrer arriba la VI El Camí dels Bandolers a Senija. A esta localitat de la comarca de la Marina es tornaran a reunir un bon grapat de bandolers del Trail que viuran una prova que, organitzada pel Grup de Muntanya Bandolers de Senija, enguay presenta una distància més per a caminants de 10 km que s’afegeix a les dos opcions per a corredors: 15km 524 + de la prova curta, i els 25 km 1372 + de la prova reina.

La Cova de la Garganta, l’alt del Moro, la Creu o els Morterets són alguns dels punts destacats d’una prova que té un recorregut autènticament trencacames. L’eixida de la prova serà a les 9.00h des de la Plaça de l’Ajuntament de Senija, mentre que la marcha senderista eixirà a les 9.20 h.

VIDEO: Més bandolers que mai a Senija


PUBLICITAT

Circuito Trail València a Xeresa…

La localitat de Xeresa acull diumenge 11 de febrer el V Trail Xeresa Mondúver, prova integrada dins del Circuito Trail Valencia. Com sempre doble distància, la prova reina amb 19,1 km 110o+ amb el pas destaca pel cim del Mónduber i els seus 841 metres d’altitud que fa uns dies presentava una bonica capa de neu, i la prova sprint trail de 10 km 390+ envoltant el Pla de la Vella. En els dos casos l’eixida serà des de la localitat de Xeresa.

El V Trail Xeresa Mondúver és la cinquena prova del Circuito Trail Valencia, la que fa superar l’equador d’un circuito que de moment dominen Rafael Murcia Martínez (CxM Valencia) i Laura Mirasol (Corremón Trail) en la prova reina i Cristian Alvarez (Alex Campos Team) i Sara Pérez (Alex Campos Team) en sprint Trail.

PUBLICITAT

Aventador a Genovés…

Altra de les cites destacades del diumenge 11 de febrer és la V Mitja Marató per Muntanya Penya l’Aventaor de Genovés. Seran tres distàncies. La reina, la Mitja de 21km i 1.300+, que eixirà a les 9:00h. L’sprinttrail de 13km i 686+ de desnivell que arrenca a les 9:05h. I la marxa senderista de 12km i 655m de desnivell que s’iniciarà a les 09:10h. Tindrà entre el recorregut zones ben xules com la pujada a la serra Creu, la zona de Benigànim el riu Albaida, la zona de la Cova Negra, la senda paral·lela a la via del tren, Alboi

La carrera –és de justícia avisar-, serà tècnica. Ho diuen des de l’organització del Club de Muntanya Els Bolos perquè precisament aquest és el seu senyal d’identitat. Una carrera en què la senda és la protagonista, on hi ha pujades i baixades exigents.

Es poden fer inscripcions el mateix dia de la carrera en meta a partir de les 7.30h del matí i abans de l’inici.

L’Aventaor apel·la a l’èpica


PUBLICITAT

Llutxent i canicross…

El cap de setmana es completa amb el II Trail Xio a Llutxent, que presenta un recorregut d’asfalt (10%) , pistes forestals (30% ) i sendes de muntanya (60%). Constarà d’una distància de 15’7 km amb 428 m+ per als corredors i 12.7 km amb 428 + per als caminants.

A més tindrem dos proves de canicross, el Canicross de Cabanes, integrat dins de la II Llliga de Canicross Castelló, i el Canicross d’Ibi integrat dins de la LLiga Benèfica de Canicross Popular.

Els gossos també corren


FRED i NEU

L’onada de fred que invaix la nostra Comunitat convida a pensar en què serà un cap de setmana fresquet per a córrer. Hi haurà per tant que abrigar-se especialment en l´nici de les proves, fixat majoritariament a les 09:00 h del matí, i també en aquelles proves que com ara el Trail Xeresa Monduver arriben a pujar fins a més de 800 metres d’altitut.

Una immensa capa de neu


Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »